latnodkell

Nyolc hónapon át minden nap összesen 3 almát evett. Így néz ki ma!

A lányt az utcán fedezte fel egy modellügynökség, akik csak akkor voltak hajlandóak alkalmazni, ha gyorsan ledob 10 kilót. Szóval a lány veszélyes és radikális diétába kezdett.

Victoire Macon Dauxerre, egy 18 éves francia lány éppen az édesanyjával sétált az utcán, amikor egy modellügynökség képviselője leszólította. Potenciált láttak benne, azonban ragaszkodtak ahhoz, hogy ledobjon néhány kilót. Nem is néhányat, egész pontosan tíz kilótól kellett rövid időn belül megszabadulnia az egyáltalán nem husi lánynak.

mokk

moooo

De persze egy ilyen ajánlatnak minden lány örül, hiszen szinte mindenki gondolkodott azon, milyen lehet topmodellként dolgozni: siker, pénz, csillogás, méregdrága ruhák…és ez Victoire-t is nagyon vonzotta. Habár egyáltalán nem volt túlsúlyos, úgy döntött, hogy teljesíti a cég kívánságát, és megszabadul 10 kilótól. Onnantól kezdve minden nap csupán három darab almát evett, ennyi volt a napi menüje.

Végül 45 kilóra fogyott le, ami alapból egy ijesztő szám, de ha hozzávesszük, hogy a lány 180 centi magas, tényleg kiráz minket a hideg. Elképesztő, hogy a modellügynökségeknek ilyen kinézetű lányokra van szüksége. Teljesen irreális, természetellenes és közel sem szép a csontsovány, beesett arcú, beteg nő látványa!

jjj jjjjj ooi
Hirdetés

Erre Victoire is hamar rájött, nyolc hónapot töltött el topmodellként, de mivel annyira kórosan sovány volt, testképzavarban szenvedett és mentálisan is romlott az állapota, öngyilkosságot kísérelt meg. Ez volt az utolsó csepp a pohárban neki és a családjának, azonnal a háta mögött hagyták ezt a sötét, ártalmas karriert.

Azóta eltelt öt év, és szerencsére a lány élete újra sínen van, visszanyerte egészséges testsúlyát és majd’ kicsattan az egészségtől. A most 23 éves lány könyvet is írt “Nem lehetsz elég vékony. Egy topmodell naplója” címmel, ahol megosztja élményeit és összeomlásának történetét, amelyet a csillogás, divat és pénz világában töltött el. És persze megpróbál minden lányt lebeszélni arról, hogy modellkedésre adja a fejét…

hhz

 

A férfi, aki a macskájával újra eljátsza a leghíresebb filmes jeleneteket
Az őszinte igazság az Instagram képekről, avagy ezért nem szabad bízni senkiben (12 kép)
Ha a lustaság fájna, ők egész nap ordítanának...
14 furcsa akkor és most fotó - a negyediket én nem erőltettem volna :)
Ez a férfi körbeutazta a Földet, és mindenhol bement a Mekibe. Ezek voltak a legjobb és legrosszabb ételek, amiket evett!
9 furcsa dolog, amit a tested azért csinál, hogy megvédje magát
Anyukák összegyűjtötték, hogy miért szoktak sírni a gyerekeik. Te is sírni fogsz! :D
15 sztárpár, akik bebizonyították, hogy tényleg létezik örökké tartó szerelem
12 tarka kiskutya, akikkel különös tréfát űzött a természet
14 kép, amely gyönyörűen összefoglalja, milyen volt számítógépezni gyerekkorunkban
20 hihetetlen történelmi fotó, amit valószínűleg még sosem láttál ezelőtt
Ez a nő kiparodizálta a hírességek fotóit. A harmadik után már fogtam a hasam!