latnodkell

Nyolc hónapon át minden nap összesen 3 almát evett. Így néz ki ma!

A lányt az utcán fedezte fel egy modellügynökség, akik csak akkor voltak hajlandóak alkalmazni, ha gyorsan ledob 10 kilót. Szóval a lány veszélyes és radikális diétába kezdett.

Victoire Macon Dauxerre, egy 18 éves francia lány éppen az édesanyjával sétált az utcán, amikor egy modellügynökség képviselője leszólította. Potenciált láttak benne, azonban ragaszkodtak ahhoz, hogy ledobjon néhány kilót. Nem is néhányat, egész pontosan tíz kilótól kellett rövid időn belül megszabadulnia az egyáltalán nem husi lánynak.

mokk

moooo

De persze egy ilyen ajánlatnak minden lány örül, hiszen szinte mindenki gondolkodott azon, milyen lehet topmodellként dolgozni: siker, pénz, csillogás, méregdrága ruhák…és ez Victoire-t is nagyon vonzotta. Habár egyáltalán nem volt túlsúlyos, úgy döntött, hogy teljesíti a cég kívánságát, és megszabadul 10 kilótól. Onnantól kezdve minden nap csupán három darab almát evett, ennyi volt a napi menüje.

Végül 45 kilóra fogyott le, ami alapból egy ijesztő szám, de ha hozzávesszük, hogy a lány 180 centi magas, tényleg kiráz minket a hideg. Elképesztő, hogy a modellügynökségeknek ilyen kinézetű lányokra van szüksége. Teljesen irreális, természetellenes és közel sem szép a csontsovány, beesett arcú, beteg nő látványa!

jjj jjjjj

Hirdetés
ooi

Erre Victoire is hamar rájött, nyolc hónapot töltött el topmodellként, de mivel annyira kórosan sovány volt, testképzavarban szenvedett és mentálisan is romlott az állapota, öngyilkosságot kísérelt meg. Ez volt az utolsó csepp a pohárban neki és a családjának, azonnal a háta mögött hagyták ezt a sötét, ártalmas karriert.

Azóta eltelt öt év, és szerencsére a lány élete újra sínen van, visszanyerte egészséges testsúlyát és majd’ kicsattan az egészségtől. A most 23 éves lány könyvet is írt “Nem lehetsz elég vékony. Egy topmodell naplója” címmel, ahol megosztja élményeit és összeomlásának történetét, amelyet a csillogás, divat és pénz világában töltött el. És persze megpróbál minden lányt lebeszélni arról, hogy modellkedésre adja a fejét…

hhz

 

A 17 legviccesebb postaláda, amit láttál. A hetedik után ordítva fogsz nevetni!
18 fotó sztárokról, amikor még gyerekek voltak. Garantált a mosolygás! :)
16 alkalom, amikor az állatok életükben először csináltak valamit. A reakciójuk mindent visz :D
2017 legújabb és leghajmeresztőbb utónevei. Ezek mellett képtelenség röhögés nélkül elmenni!
19 kép, amely megmutatja, hogy a macskákat rohadtul nem érdekli semmi
Végre kiderült: Hát ezért nem mosnak a férfiak! :D
20 hihetetlen fotó, amit neked is látnod kell
19 fotó ami akkor született, amikor a könyvtárosok nagyon unatkoztak...rég nem röhögtem ekkorát!
24 tökéletes pillanatban készült fotó, amire nem elég csupán egyetlen pillantást vetni
9 fotó, ami zseniálisan megmutatja, hogyan változik meg az életed házasság után
Egy orosz halász 14 fotón keresztül mutatja be, milyen mélytengeri szörnyetegekkel találkozik minden nap
9 tökéletesen igaz rajz a férfiak és nők közti barátságról