Minden idők legjobb szakítós levele

A szakítás sosem egyszerű, főleg ha az embernek azzal kell szembesülnie, hogy megcsalták. Ennél kevesebb rossz érzés van a világon, az tuti. Ilyenkor az ember persze érthető módon bepöccen és elég sok hülyeséget képes csinálni. Az elkeseredettség és az az érzés, hogy csúnyán át lettünk verve, sok butaságra képes. Van, aki elkezd törni-zúzni (leginkább az ex kedvenc cuccait), vagy Facebookon kezdi el kiteregetni a szennyest. Nos, ez a lány egész más módját választotta annak, hogy kilépjen a kapcsolatból. Miután megtudta, hogy barátja hűtlen volt hozzá, úgy döntött, hogy higgadtan, éretten de mégis szépen visszavágva szabadul meg a kapcsolattól és a hozzá köthető emlékektől.

Hirdetés


Mi már csak egyvalamit nem értünk. Egy ilyen talpraesett, kreatív és láthatóan a hisztit kerülő lányt milyen szerencsétlen balfék képes megcsalni? Egy ilyen lányt meg kell becsülni, és vétek elhagyni. Szerintem. :)

Alább az eredeti szakítós levél, alatta pedig a fordítás:

szkts

„Helló, Édes!

Képzeld, ki felejtett el kilépni a Facebookból a számítógépen és kinek üzent Kelsi? Igen! Neked! :) De ne aggódj, nem törtem össze semmit! Sőt, még olyan kedves is voltam, hogy összepakoltam a holmidat! Ráadásul egy kedves játékot is kitaláltam neked, hiszen tudom, mennyire szeretsz keresgélni (például más csajokat!). Íme, hol találod meg a holmidat!

A ruháid ott vannak, ahol először találkoztunk.

A videojátékaid ott, ahol először csókolóztunk.

A laptopod ott, ahol az első közös videojátékunkat vettük.

A tévéd ott, ahol először „történt meg minden”.

Minden más, közte közös életünk két évének fényképei Kelsi házában!

Jó szórakozást! Ó, és miközben én nem törtem össze vagy tettem tönkre semmit, azt nem garantálhatom, hogy mások nem találják majd meg a holmid! Jó vadászatot!”

Nos, nektek mi a véleményetek erről a levélről? :)

Hirdetés

Szólj hozzá!