Két nagymama beszáll egy Lamborghinibe. Figyeld mit művelnek! :D

A két öreglány beszáll egy 200.000 dolláros Lamborghinibe, és nyakukba veszik a várost. Ezt látnod kell! :D

Hirdetés


Szóval a Lambo nem igazán az a márka, amit nagymamák vezetnek. A közel 60 milliós jármű nem az a piacra járós kis kocsi, mondanunk sem kell, hogy ez az első alkalom, hogy a két nagyi ilyen luxusautóban utazik. Már a beszállásnál nagy a meglepetés: hiszen ennek az ajtajai FELFELÉ nyílnak!

Ahogy beindítják a motort, jó nagymama módjára megjegyzik, hogy dorombol, mint egy kiscica. Aztán nehezményezik, hogy olyan kicsik az ablakok, hogy ki se látni rajtuk. Aztán elindulnak, és látszik rajtuk, hogy imádják az egészet! Ahogy egyikük mondja: “Mi vagyunk a Lamborghini királynők!” Miközben gurulnak a verdával, az emberek hitetlenkedő és csodálkozó tekintettel nézik őket. Némelyikükön látszik, hogy tényleg nem hisznek a szemüknek: az ott valóban két nagymama a 60 millás sportkocsiban??

A bevásárlás után jön egy kisebb probléma: nem találják a csomagtartót! Hátul keresik, de ott csak “a lovak vannak”, ahogy az egyikük hívja a motort. Van ott ló bőven, az biztos. Miközben próbálják a megvásárolt cuccokat a kocsiba gyömöszölni, egy jó vágású bácsi odamegy hozzájuk segíteni, és úgy tűnik, az egyik nagyi le is csapott rá. Hiába, ha egy ilyen kocsija van az embernek, könnyen megy az ismerkedés! :D (via)

Hirdetés

Szólj hozzá!