latnodkell

Így néztek ki régen az Olsen ikrek…és így néznek ki ma!

Az Olsen lányok átváltozása egészen elképesztő. Túl vannak megannyi balhén, elvonón, mára igazi, komoly felnőtt üzletasszonyok.

Ki ne ismerné az Olsen ikreket? Az 1987-ben született lányok egészen kiskoruk óta szerepelnek a képernyőkön, és ahogy nőttek fel, úgy jöttek a film felkérések. Ki ne emlékezne a karrierjük kezdetét jelentő Bír-lak című sorozatra, vagy a később gyártott egész estés filmekre, mint például a Két tojás száz bajt csinál, Kettőn áll a vásár és így tovább. A lista hosszú, a lányok tizenéves korukban nagyon aktívak voltak. Megmutatjuk, hogy néznek ki ma!

olsen10 olsen9 olsen7

olsen6 olsen5
Hirdetés

Aztán ahogy az a gyereksztároknál lenni szokott, jöttek a balhék, a drogügyek. Utolsó tévés szereplésük a 2004-es New York-i bújócska volt, azóta nem szerepeltek filmekben.

Viszont amit kevesen tudnak róluk, az az, hogy a színészi karrier után üzletasszonyként tevékenykednek, saját ruhamárkát alapítottak, amelyben a kollekciókat is sokszor maguk tervezik. De nyitottak cukrászdát is, és az általuk létrehozott produkciós cég is hatalmas nyereségeket termel. Úgy tűnik tehát, hogy a lányok inkább a vállalkozói létet szeretik, mintsem hogy butácska, erőltetett filmekben szerepeljenek.

olsen4 olsen3

Így néznek ki manapság, nem tudjuk, hogy feküdtek-e kés alá, mindenesetre meglátszik az arcukon, hogy gyerekkoruk óta a showbizniszben élnek…Nyugodt, sikeres életet kívánunk nekik a továbbiakban!

olsen2
12 elképesztően vicces módja annak, hogy bejelentsd: babát vártok!
11 elképesztő optikai illúzió, amelyet a természet alkotott
12 fájdalmasan igaz kép arról, ahogyan a világot részegen látod
A világ legkülönlegesebb tavai. A negyediket ép ésszel fel sem bírom fogni.
A 12 legijesztőbb hely a világon. Semmi pénzért nem tenném be a lábam a harmadikba!
16 albínó ember, akik lenyűgöznek nem mindennapi szépségükkel
20 ember, akik túlzásba vitték a szilveszteri bulizást
20 'Vigyázz, a kutya harap!' tábla....és ami valójában mögötte van :D
Ez a férfi körbeutazta a Földet, és mindenhol bement a Mekibe. Ezek voltak a legjobb és legrosszabb ételek, amiket evett!
20 híres nő, akik nem félnek megmutatni a világnak, hogyan festenek smink nélkül!
A 8 legbénább közös fotó celebekkel
16 elképesztően hülye kérdés, amit a gyakorikérdéseken tettek fel