Ha a lustaság fájna, ők egész nap ordítanának…

Mindannyian szeretünk lustálkodni, kényelmesen éldegélni. Van, aki jobban, és akad aki kevésbé, de tény, hogy genetikailag bennünk van a lustaság. Azonban van egy szint, amit ha átlépünk, nincs visszaút. Minél több a mosatlan, minél nagyobb a kupi az íróasztalunk körül, annál kevesebb kedvünk van nekiállni és elvégezni a kényszerű feladatot.

Hirdetés


Vannak, akik okosan lusták, ezért olyan praktikus dolgokat találnak ki, amellyel megkönnyítik az életüket, de külső szemmel mégis viccesen-fájdalmasan nézzük végig, mit művelnek. De azért mégiscsak leleményesek és lehet hogy valójában nem is a lustaság, hanem zsenialitás van a háttérben.

És vannak, akik már tényleg reménytelenül és menthetetlenül lusták: azok, akik megvárják, hogy 30 WC-papír guriga összegyűljön a klotyó mellett, vagy akik képtelenek visszatolni a bevásárlókocsit a helyére. Ebben a válogatásban mindkét faj képviselőit megismerhetjük, és azt kell hogy mondjam, miután ezeket végignézted, te is meg fogsz nyugodni, hogy annyira azért nem is vagy te lusta. :)

lustajk1 lustajk2 lustajk3 lustajk4
Hirdetés

lustajk5  lustajk9 lustajk10 lustajk11 lustajk12 lustajk13 lustajk14 lustajk15 lustajk16 lustajk17 lustajk18 lustajk19 lustajk20 lustajk21 lustajk22 lustajk23 lustajk24 lustajk6lustajk7lustajk8

Hirdetés

Szólj hozzá!