Ez az 5 csillagjegy a leghűtlenebb a párkapcsolatban

Mely csillagjegyek szülöttei képtelenek arra, hogy hosszú távon boldogak maradjanak egy kapcsolatban, anélkül hogy kikacsintgatnának? Ennek az öt csillagjegynek nehezére esik, hogy hűségesek maradjanak, az okok pedig különbözőek: az Ikrek például hosszútávon nem bírja az unalmat, a Skorpiónak az étvágya nagy. Ezzel az öt csillagjeggyel érdemes jól vigyázni, ha hosszú távon tervezel velük!

Hirdetés


Az Ikrek nem viseli az unalmat
Az Ikrek szimbóluma egy ikerpár, vagyis nála a két fejhez dupla problémák társulnak. Az érzéseit szinte részekre osztja, mindenkinek jut belőle, így valójában arra is felkészült, ha egyszerre több vasat tart a tűzben. Horoszkópja szerint időnként annyira elbizonytalanodik, hogy egészen eltéved az érzelmi dzsungelben. Szerencsére rendkívül intelligens csillagjegy, így előbb-utóbb visszatalál a helyes szerelmi ösvényre. Az érdeklődését ugyanakkor folyamatosan fönt kell tartani ahhoz, hogy hosszú párkapcsolatban is hűséges maradjon. Nem könnyű feladat.

A Halak az érzéseit követi
A Halak, az Ikrekhez hasonlóan kettős természetű. Szimbólumában két hal fordul egymásba, mely utalhat a csillagjegy kettősségre: vagy túlzottan visszafogott, vagy nem ismer határokat. A Halak rendívül érzékeny típus, érzelmeit szinte GPS-ként követi. Időként elveszíti a realitás talaját, és azt gondolja, bárhol romantikára találhat. Ilyenkor pedig a kalandok rendkívül vonzóak számára. A Halak jegyű partner kényeztetésre, szenvedélyre vágyik, amikor ezt nem kapja meg a párkapcsolatában, megkeresi máshol.

A Skorpió a legcsábítóbb

Hirdetés
A Skorpió kisugárzása egyedülálló, és bizony igencsak hajlamos a hűtlenségre. A csillagjegy híres a megbízhatóságáról, ami ugyanakkor nem azt jelenti, hogy időnként az ágyéka ne vinné őt tévútra. Leginkább akkor csalja meg partnerét, ha úgy érzi, elveszítette társa megbecsülését. Az érzést ilyenkor máshol keresi. Ugyanakkor a Skorpiót szeretettel, kitüntető figyelemmel vissza lehet hódítani, hiszen – mint az köztudott róla – a hűségre, a megbízhatóságra is hajlamos.

A Mérleg nem szeretőt keres
Amikor a Mérleg félrelép, egészen biztosan nem szeretőt vagy hancúrpartnert, inkább társat keres magának. Ezért, amikor a párkapcsolata vészesen elindult a lejtőn, másik társ után kutathat. Leginkább akkor szakít, amikor az új kapcsolatra érdemes partnerrel találkozik. Ő inkább érzelmileg csalhat meg. A Mérleg rendkívül sok energiát fektet a párkapcsolatába, amikor eljut oda, az erőfeszítései mit sem érnek, jön el nála a félrelépés pillanata. Visszaút ennél a csillagjegynél csak nagyon ritkán lehetséges.

Az Oroszlán drámázik
Az Oroszlántól csöppet sem áll távol a dráma, a túlzások, no meg az egója avagy önmaga. Mágikus vonzerővel bír, étvágya pedig átlag fölötti. Az Oroszlán gyakran gondolhatja, rá nem érvényesek a szabályok, ő bármit szabadon megtehet. És amikor úgy érzi, hogy menni kell, nincs, ami vagy aki visszatartsa. Képes a hosszú távú kapcsolatokra, de hűséges akkor lesz, ha megkapja a számára oly fontos figyelmet, és a hálószobában sincs hiányérzete. A feladat nem kis kihívás.

Hirdetés

Szólj hozzá!