Ez a nő kiparodizálta a hírességek fotóit. A harmadik után már fogtam a hasam!

Celeste Barber egy hétköznapi anyuka, akinek rohadtul elege lett abból, ahogy a dúsgazdag, milliomos celebek a mű életüket az arcunkba nyomják a Facebookon, Instagramon és egyéb csatornákon. Kis hazánkban is fel tudnánk sorolni elsőre vagy húsz “sztárt” (nagyon idézőjelbe téve), akik teljesen el vannak rugaszkodva a valóságtól, és azt gondolják, hogy az élet olyan, ahogyan ők látják: semmittevésért cserébe kemény szponzori pénzeket kapnak, az egyetlen elfoglaltságuk az edzőtermek látogatása és a vásárolgatás.

Hirdetés


Nos, Celeste-nek ezekből a tökéletességre polírozott életet bemutató hazug képekből lett elege. Mert aki keményen dolgozik, pláne ha többgyermekes anyuka, sosem fogja a tökéletes alakot elérni, mert a világon nincs annyi idő, hogy eleget legyen az edzőteremben. Az egészséges nők önbecsülése nem engedi meg, hogy valaki kitartsa őket,anélkül, hogy bármi hasznosat csinálnának.

Ezen a fotósorozaton minden IGAZI ember nevetni fog, akiknek IGAZI problémáik vannak, IGAZÁN tudnak szeretni, és sírni is!

kiparod14 kiparod13

kiparod12 kiparod11
Hirdetés
kiparod10 kiparod9 kiparod8 kiparod7 kiparod6 kiparod5 kiparod4 kiparod3 kiparod2 kiparod1 kiparod

 

Hirdetés

Szólj hozzá!