Emlékszel még a babára, aki szív alakú anyajeggyel született? Így néz ki 4 évvel később!

Hirdetés


A gyermekáldás mindig egy hatalmas, semmihez nem fogható öröm egy család életében. Az újdonsült kis jövevény felvillanyozza a pár életét, és természetesen őt tartják a világ legszebb babájának. Minden baba különleges, és szüleik számára gyönyörű, de vannak olyan esetek, amikor tényleg nem mindennapi baba születik. A 30 éves Murat Engin és a 28 éves Ceyda is nem mindennapi meglepetésben részesültek, amikor kisfiuk, Çinar megszületett.

A gyermek homlokán egy hatalmas szív alakú anyajegy volt, és később a “szeretet gyermekének” neveztek el. A kis Çinar 2015-ben látta meg a napvilágot Törökország fővárosában Ankarában. Hatalmas csodának fogták fel a picit, hiszen a pár már nagyon szeretett volna családot alapítani. Amikor felröppent a hír, hogy ilyen különleges baba született az országban, a csodájára jártak. Rengeteg rajongója lett a kis csöppségnek, még saját Instagram oldalt is létrehoztak neki, hogy mindenki nyomon tudja követni élete alakulását.

Amikor a pici megszületett az ápolónők nem bírták megállni, hogy ne készítsenek vele szelfit. Annyira megfogta őket a pici különleges védjegye, hogy egyből belopta magát az orvosok és a többi dolgozó szívébe.

Ha lemaradtál volna a kisfiú hihetetlen anyajegyéről, akkor most elhoztunk néhány képet, amin láthatod.

“Miután a nővér letörölte a kis testéről és fejről a vért én voltam az első, aki megpillanthattam rajta azt az anyajegyet.” – nyilatkozta Murat a Daily Mail-nek.

Amikor az ápolónők meglátták egyből az jutott eszükbe, ő biztos a szeretet gyermeke. Gyorsan meg is kapta ezt a rangot.

Hirdetés

Világszerte népszerűvé vált, amikor a szülei az utcán sétáltatták sokan odamentek hozzá, hogy megnézhessék illetve, hogy fotókat készíthessenek vele.

“Amikor sétálunk, mindenki mosolyog. A barátaink pedig egytől-egyig kíváncsiak a szív alakú anyajegyére. Azt mondják, hogy igazi szerelem baba.” – mondta Murat.

A család úgy gondolja, hogy a kisfiú anyajegye „Isten ajándéka”. Születése óta mindig azt mondták neki, hogy legyen nagyon büszke erre a különleges védjegyre, mert ő ettől olyan egyedi.

“Amikor kontrollra megyünk a kórházba az orvosok és az ápolónők is egyből felismerik őt. Mára nagyon sok rajongót gyűjtött össze.”

A minap eszünkbe jutott, hogy meg kellene nézni, hol tart most a gyermek, milyen nagyfiú lett belőle, jár-e oviba, milyen barátai vannak és a többi. Sok kérdés felmerül vele kapcsolatban.

A legegyedibb gyermek a világon így néz ki most négy évesen.

Hirdetés

Szólj hozzá!