Elutazott hétvégén a feleség, a férj nekiesett a hálószobának!

Három napra elutazott a felesége, a férj úgy döntött, ezt a szabad hétvégét a lehető legjobban kihasználja. Ha azt mondom, hogy mindenki ilyen férjről álmodik, nem túlzok!

Hirdetés


A háromgyerekes anyukának, Kate-nek el kellett utaznia a hétvégére. A férje egyedül maradt otthon a három gyerekkel. Mondanom sem kell, egyedül vigyázni a három gyerkőcre apaként elég feladatnak bizonyul három teljes napon át, de az apuka amellett, hogy vigyázott a gyerekekre, belekezdett egy titkos projektbe. Nem volt rá sok ideje: három nap alatt kellett felújítania a hálószobájukat, hogy a hazatérő feleséget egy igazi meglepetés várja otthon.

Minden tiszteletünk ezé a férfié: ahelyett, hogy arra használta volna a szabad napjait, hogy esténként a haverokkal összeüljön sörözni, vagy lepasszolja a gyerekeket egy rokonnak és kiruccanjon valahova, ő úgy gondolta, hogy inkább valóra váltja szeretett felesége egyik álmát, és újravarázsolja a hálószobát. Mindezt persze úgy, hogy a gyerekek nevelése egy egész embert igénylő feladat. Persze a kis lurkók is besegítettek apának berendezni a szobát, és persze imádtak az üres, új padlóburkolatot kapott szobában ugrándozni. :)

Tényleg le a kalappal! Nézd meg a videót, amelyben az egész felújítás folyamatát végigkövetheted, a feleség hazaérkezéséig. Azt hiszem, a reakciója minden, a munkába ölt pénzt, időt és energiát megért. :)

Még több ilyen férjet és apukát!! (via)

Az eredeti hálószoba a kopott, elnyűtt padlószőnyeggel és a megunt, kifakult festéssel:

felujit6

felujit5

A padlószőnyeg eltűnt, a szoba új, szebb színt kapott:

felujit4

A padlószőnyeg helyére szép parketta került:

felujit3
Hirdetés

Az ágy is átesett egy kis felújításon. Így néz ki a szép, új hálószoba:

felujit2

A nagy meglepetés :)

felujit1

Hirdetés

Szólj hozzá!