Az igazság az előtte/utána fotók mögött!

Egy személyi edző megmutatja, hogy mekkora hazugságok az “előtte-utána” fotók, amelyekkel fogyasztószereket, edzésmódokat mutatnak be.

Hirdetés


Ha nem ebben a percben kezdted az internetezést, bizonyára veled is szembejött már olyan képpár, amely “előtte-utána” fotókon mutat be egy sikeres diétát, gyors fogyást. Általában fogyasztószereket vagy edzések hatékonyságát mutatják be ezekkel a képekkel, azonban a valóság az, hogy látszólag több kilótól megszabadulhatunk, és izmosabbak lehetünk, minden a beálláson és a kiválasztott ruhadarabon múlik!

Egy jobb megvilágítás, előnyösebb fejtartás, csípőre tett kéz és megdöntött felsőtest: ég és föld a különbség, pedig a két kép készítése között alig pár perc telt el. Az ügyesebben megválasztott fehérnemű is nagyon sokat dob az összhatáson. Az első két képen Sophie Kay edző mutatja meg, hogy három perc alatt látszólag több kilót le lehet dobni, és meg lehet izmosodni!
elotteutana1

Rajta kívül más személyi edzők is megmutatták már, hogy kis trükkökkel csodákat lehet művelni, ami a képeket illeti: Ez a lány 2013-ban készítette el a két képet, néhány perc különbséggel: jobb megvilágítás, előnyösebb fehérnemű és póz, és persze egy kis filter:

elotteutana2

A következő képeket Andrew Dixon személyi edző készítette el, hogy megmutassa, mennyire csalókák az előtte-utána fotók. Az első képeken még bozontos hajjal, szakállal, kinyomott hassal pózol egy szakadtabb nadrágban, és szép lassan átalakult a barnítóval bekent, feszes hasú, fürdőgatyás “Adonisszá”:

elotteutana3
Hirdetés

Hát így vernek át minket a “hatalmas átváltozást” bemutató képekkel. :)

Hirdetés

Szólj hozzá!