latnodkell

Az 5 legerősebb nő a horoszkóp szerint! Te köztük vagy?

Ez az öt csillagjegy a legerősebb a nők között. Nem kőbe vésett szentírás, de mint minden horoszkóppal kapcsolatos dologban, ebben is lehet valami, van igazságalapja. Ha esetleg a te csillagjegyed nincs a felsorolásban, ne csüggedj, lehet pont te vagy a kivétel! Ha pedig szerepel az állatövi jegyed a listában, ne dőlj hátra elégedetten, hanem dolgozz azon, hogy még erősebb legyél! :)

1. Bika

A Bika nő nem csak pszichésen, mentálisan erős, hanem fizikai értelemben is. Rendkívül érzéki, csábító, aki minden helyzetben tudja, hogy miként kell viselkednie. Első ránézésre törékeny, akár egy tavaszi virág, de a lelke mélyén egy olyan nő rejtőzik, aki egy hegyet is arrébb tud tolni, amíg nem éri el a célját.

2. Oroszlán

Az Oroszlán nő az egyik legerősebb és legambíciózusabb a 12 csillagjegy közül. Vezetőnek született, és bármilyen nehéz helyzetből is képes kimásznia. Makacs, határozott, néha képes túlzásokban esni, ritkán túlreagálja a dolgokat. Emellett jószívű, és sok szeretet tud adni, de nem szabad feldühíteni, mert akkor a nyugalmas, békés napoknak lőttek.

3. Mérleg

A Mérleg nő mentálisan erős, és a viselkedésében is megmutatkozik a felsőbbrendűsége. A fizikuma törékenynek mondható, mert a Mérleg nő tud kedves, gyöngéd, érzelmes is lenni. Amire vágyik, azt rendszerint meg tudja valósítani, mivel eltökélt, tele van önbizalommal, ezért gyakran sikerrel jár. Bátor nő, remek diplomata, és jó barátnő.

4. Skorpió

A Skorpió nő rendkívül vonzó, szexi, magabiztos, és könnyen tud szakmai kapcsolatokat kiépíteni. A karrierjében a sikert munkabírásának köszönheti. Bírja a terhelést, szeret dolgozni, főleg azért, hogy megvalósítsa célját. Ha nem nagyvállalatoknál van igazgatói pozícióban, akkor saját vállalkozását vezeti.

5. Bak

A Bak nő nagyon határozott, komoly, makacs, és ambíciós. Egyesek szerint megszállott, és olykor nem képes elfogadni mások véleményét, ötleteit, csak az ő gondolatai érvényesülhetnek. Azonban ha tudunk a nyelvén beszélni, akkor egy remek ember, és nagyon jó barátnő is lehet. Olykor egoista, arrogáns, de legtöbbször meg van rá az oka. A Bak nő ugyanakkor tisztességes és bátor, de nem tűri a hazugságot, és azt sem, ha valaki munkakerülő.

20 régi nagy kedvenc film és sorozat szereplői, akik sok év után újra összeálltak
Megfogja a piros könyvet a polcon, aztán olyan történik, mint a filmekben!
23 fotó, ami téged is rádöbbent arra, hogy az ember csak egy porszem ezen a Földön!
23 elhagyatott hely a Földön, amelyet mára végérvényesen legyőzött a természet
13 rejtélyes történelmi építmény, amiről nagyon keveset tudunk
Titkos lépcsőt épített a szobája alá, amely egy valóságos Kánaánba vezet
14 vicces üzengetés a panelházak lakói között. A harmadiknál már ordítottam :)
A világ legkülönlegesebb tavai. A negyediket ép ésszel fel sem bírom fogni.
18 furcsa fotó, amelytől tátva marad a szád. A 6-ik egyszerűen döbbenet!
24 fotó, amely magmagyarázza, hogy miért élnek tovább a nők mint a férfiak
22 állat, akik a szemünk láttára egyszer csak "elolvadtak"
A 34 legviccesebb éttermi panaszkönyv-bejegyzés! Besírsz :D