latnodkell

A szülők nem mondták el a fiuknak, hogy elveszett a kedvenc játéka, hanem azt, hogy elment utazni. Ezeket a képeket készítették!

A kisfiú elveszítette kedvenc plüssjátékát, a szülők azonban úgy döntöttek, füllentenek egy kicsit: a kedvenc kiselefánt csak elutazott egy kis időre, hogy felfedezze a világot! Imádnivaló képek születtek, amelyek mindenki arcára mosolyt fognak csalni. :)

Minden szülő tudja, hogy az egyik legnagyobb feladat a gyereknevelés során az, hogy vigyázni kell a gyerek imádott kedvenc játékára. Mert ha eltűnik, akkor bizony kő kövön nem marad és hosszú hetekig maga alatt lesz a lurkó, hogy “legjobb barátja” örökre eltűnt.

Az igazán felkészült szülők amúgy igyekeznek két darabot beszerezni a kedvenc plüssjátékból, hogy ha eltűnne a baba, legyen kéznél egy B-terv. (Na, milyen ötletet adtunk nektek? :) )

Nos, ez a házaspár erre nem készült fel, és sajnos elhagyták a kis plüsselefántot. De ahelyett, hogy közölték volna a gyászhírt, inkább kitaláltak egy történetet: a kis szürke elefánt világjáró körútra ment. Na igen, de a mai világban erről képes bizonyíték is kell! Így fordultak a Reddit népéhez segítségért, hogy készítsenek nekik Photoshoppal mókás, utazós képeket a plüsselefánt főszereplésével.

Általában ilyenkor széttrolkodják a kedves “segítők” az ilyen kéréseket idiótábbnál idiótább képekkel, de ezúttal egy komoly ügyről volt szó. Nézzétek csak, milyen alkotások születtek! :)

Egy fotó az elveszett kiselefántról:

elveszett

És a fotók a kalandos utazásairól! :)

elveszett2 elveszett3 elveszett4
Hirdetés

elveszett5 elveszett6 elveszett7 elveszett8 elveszett9 elveszett10 elveszett11 elveszett12 elveszett13 elveszett14 elveszett15
A tíz éves kislány terhesen ül a parkban. Figyeld mi történik, amikor megérkezik a gyerek apja!
A 27 legbizarrabb családi fotó...ezek után a saját családodat teljesen normálisnak fogod érezni!
23 fotó, ami téged is rádöbbent arra, hogy az ember csak egy porszem ezen a Földön!
10 fotó, amely megmutatja, hogy soha nem szabad csupán a külső alapján ítélni
11 elképesztő optikai illúzió, amelyet a természet alkotott
24 fénykép, amelyhez tényleg nem kellenek szavak...
12 üzenet olyan emberektől, akiknek semmi ideje flörtölgetni
18 furcsa dolog, ami minden háztartásban megtalálható. Igen, a tiétekben is!
A legrészegebb lányok, akiket valaha láttál, persze magyar hölgy is van köztük! :D
18 szívmelengető fotó boldog apukákról és gyermekeikről. A negyediknél a könnyem is kicsordult
Obama elfelejtett tisztelegni a katonának. Aztán olyan dolgot csinált, amire nem számítottam. Több ilyen politikus kellene...
16 ijesztő temetői szobor, amik láttán a vér is megfagy az ereidben