A legszemetebb Valentin-napi átverés, amit valaha láttál!

Minden lány álma, hogy szerelme fél térdre ereszkedve feltegye a nagy kérdést. Valentin-napon a legmagasabb a lánykérések száma, ezért minden tartós kapcsolatban élő lány arról álmodik, hogy ezen a jeles napon végre elhangzik a bűvös mondat.

Hirdetés


Jenny, a videóban szereplő lány is így volt ezzel, ezért nem is hitt a szemének, amikor pasija, Brad a szerelmesek ünnepén közölte vele, hogy valami nagyon fontosat szeretne tőle kérdezni, és térdre ereszkedett. A fiú rejtett kamerát is elhelyezett, amely megörökített minden pillanatot…

lanykeres4

A lány persze rögtön elérzékenyült, ahogy Brad megtette ezt a lépést. Braden is látszik, hogy nagyon fontos bejelentésre készül.

lanykeres3

“Tudod jól, hogy a legboldogabb emberré tettél az egész világon. Remegek, de ez azért van, mert minden porcikámmal szeretlek, ezt te is tudod.” – mondta Brad.

És elérkezett a pillanat: Brad elővett egy kis dobozkát…

lanykeres2

Kinyitotta, és remegő hangon feltette a nagy kérdést…”Csinálnál nekem egy csésze tát??”

lanykeres5
Hirdetés

Igen, jól olvastátok, a fiú a dobozba egy teafiltert tett, és a nagy kérdés nem szerelmük összekovácsolására irányult, hanem arra, hogy Jenny legyen kedves és főzzön neki egy jóféle teát.

lanykeres6

Mondanunk sem kell, hogy Jenny a csalódottságtól és sértődöttségtől vezérelve, megszégyenülve rohant ki a szobából, Bradből pedig kitört a nevetés.

Hiába szánta jó poénnak a srác a dolgot, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ezek után még együtt vannak-e. Lányok, ti mit reagálnátok, ha ezt művelné veletek a barátotok?

forrás: facebook

Hirdetés