A 27 legbizarrabb családi fotó…ezek után a saját családodat teljesen normálisnak fogod érezni!

Hogy néz ki egy átlagos családi fotó? Mindenki mosolyog, átöleli egymást, a képről az sugárzik, hogy egy kiegyensúlyozott, problémák nélkül működő családot látunk, akiknek semennyi problémája nincs egymással és a külvilággal. Persze a valóságban minden családban vannak kisebb-nagyobb súrlódások, de a külvilág számára, illetve saját maguknak azt mutatják, hogy minden rózsaszín és vidám. Ez nem álszentkedés, ha együtt az egész család, tényleg képesek elfelejteni a problémákat, és ezt szeretik megörökíteni a fényképeken.

Hirdetés


Ez a hétköznapi, a maga módján normális családokra jellemző. És akkor ott vannak azok a családok, akikről még nem volt szó. Nos, velük kapcsolatban a “különc” szót használni még egy szép megfogalmazás. Legyen annyi elég, hogy miután végignézted ezeket a felvételeket, meg fogsz nyugodni: a te családod tulajdonképpen annyira nem is gáz! :)

Na de beszéljenek helyettünk a képek….

csaladifot27 csaladifot26 csaladifot25 csaladifot18
Hirdetés

csaladifot24 csaladifot23 csaladifot22 csaladifot21 csaladifot20 csaladifot19

 

csaladifot16 csaladifot15 csaladifot14 csaladifot13 csaladifot12 csaladifot11 csaladifot10 csaladifot9 csaladifot8 csaladifot7 csaladifot6 csaladifot5 csaladifot4 csaladifot3 csaladifot1 csaladifot2

Hirdetés

Szólj hozzá!