A 15 legjobb macskatetoválás-ötlet, a negyedik mindent visz!

Kötelező válogatásunk cicaimádóknak, akik simán bevállalnának egy tetoválást kedvenc állatukról. Ötletet is meríthettek ezekből a mintákból, ki tudja, lehet hogy mi adjuk meg a kezdő lépést afelé, hogy egy igazán egyedi és kreatív cica-varratot készíttess el :)

Hirdetés


Szerencsére manapság a tetoválások sokkal igényesebbek, kreatívabbak és sokrétűbbek, mint akár 10-15 évvel ezelőtt. Manapság nem a sufniszalonokban készült bénácska nonfiguratív “alkotások” és kínai betűk a menők, hanem a színes, egyedi és valóban kifejező, mutatós minták. A mai világban a tetoválás nem úgy él a köztudatban, mint a bűnözők, kemény motorosok és börtöntöltelékek kiváltsága, hanem kortól, nemtől, foglalkozástól és világnézettől függetlenül bárki viselheti ezeket a mintákat.

Persze a végleges döntésre nem árt párat aludni, mert a mintát tényleg örökké testünkön fogjuk viselni. Viszont ha tényleg elhatároztad, hogy szeretnél tetoválást, ráadásul imádod a cicákat, ez egy kiváló ugródeszka lesz! :)

De ha soha nem hordanál magadon tetkót, akkor is tetszeni fognak ezek a minták, azt garantálom!

macskastetko15 macskastetko13 macskastetko12

macskastetko14
Hirdetés
macskastetko11 macskastetko10 macskastetko9 macskastetko8 macskastetko7 macskastetko6 macskastetko2 macskastetko3 macskastetko4 macskastetko5 macskastetko1

forrás

Hirdetés

Szólj hozzá!