latnodkell

9 jel, hogy párkapcsolatod nagy bajban van, és azonnal cselekedned kell!

Természetes dolog, hogy néhány év elteltével elszáll a rózsaszín köd, alábbhagy a halálos szerelem. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a kapcsolatnak véget kell vetni. Ha a felek továbbra is tisztelik, szeretik egymást, és nem képesek a másik nélkül létezni, az egy hosszú és tartalmas kapcsolat előjele lehet. Viszont ha 1-2 év elteltével sorra jelentkeznek a problémák, és nem sikerül ezeket elrendezni, lépni kell. Bármennyire is fájdalmas.

1. Soha nem bókol, nem dicsér

Természetesen a nagy szerelem alábbhagy egy idő után. De partnerednek továbbra is fel kellene ismernie a szikrát, a varázst több év után is. Ha soha nem mondja mennyire értékel, azt jelenti, hogy már túl biztos benned. Ez nem tűnik túl nagy problémának, pedig mégis az.

2. Úgy érzed finoman, de folyamatosan vádolnak, kritizálnak

Ha tartasz attól, például, hogy elmond a véleményed vagy preferenciád bármivel kapcsolatban, akkor gáz van. Egy jó kapcsolatban azt kell érezni, hogy önmagunk lehetünk, nem pedig, hogy a másiknak megfeleljünk. Ha ez nem így van, nem fogjuk tudni jól érezni magunkat ebben a párkapcsolatban.

3. Nem tesz meg apró szívességeket

Sokszor a szeretet fenntartása arról is szól, hogy apró dolgokat megteszünk egymásért. Kedves üzenetek, apró figyelmes ajándék, akkor mikor tudod a másik rossz passzban van. Ezzel azt mutatjuk, hogy gondolunk a másikra, még ha nem is vagyunk együtt.

4. Nem kíváncsi a véleményedre, gondolataidra

Látod, hogy nem érdeklődik, nem figyel amikor a véleményedet osztod meg vagy a napodat meséled. Teljes időpocsékolás. Ha te meghallgatod őt és megérted egy rossz nap után a legkevesebb, hogy ezt viszonozza.

5. Többször átírod az üzeneteidet mielőtt elküldenéd

Fontos, hogy önmagad tudj lenni, és a kommunikációdban is érezd, hogy szabad vagy. Ne kelljen átfogalmazni a mondandódat, hogy a másiknak tetsszen. Nem tudsz teljesen őszinte lenni a másikkal. Bár ezen lehet dolgozni, de nem szabad figyelmen kívül hagyni.

parkapcsolcsned

6. Amikor valaki megkérdezi, hogy van a párod, arcokat vágsz vagy szemedet forgatod

Amennyiben ez sűrűn fordul elő, jó ha egy lépést teszel hátra és megvizsgálod, mi is történik veletek. Átmeneti állapotról van szó, ami külső tényezők hatására áll éppen fent, vagy ez az általános helyzet?

7. Nem erőlteti meg magát

Egy jó párkapcsolat kompromisszumokat és erőfeszítéséket követel. Mindkét féltől ugyanannyi energiát követel. Ha csak te teszel bele mindent, akkor sajnos az a helyzet, hogy anyukája kissé elferdített és megszépített változatává váltál.

8. Bizonytalannak érzed magad mellette

A párod feladata, hogy könnyítsen a bizonytalanságodon, ne pedig erősítse azt. Ha miatta megkérdőjelezed, hogy elég vonzó vagy-e vagy elég jó, az probléma. Egy jó kapcsolatban a legjobbat hozzák ki a partnerek egymásból, ezzel önbizalmat erősítve. Ha ez nem így van, nem becsülnek eléggé és jobb nem benne maradni ebben a kapcsolatban, mert romboló ereje van.

9. Elolvastad ezt az írást…

Valójában nincs szükséged ezeket elolvasni, hogy tudjad, ki akarsz-e lépni egy kapcsolatból. Ha ezt elolvastad, nagy a valószínűsége, hogy megerősítésre vársz. Bár már tudod, hogy meg kell tenned ezt a kicsit sem könnyű lépést, de keresed azt a megfogható indokot, ami erre erőt ad.

Ne felejtsd, a boldogsághoz mindenkinek joga van.

Neked is!

forrás

8 dolog, amire a nők TÉNYLEG vágynak egy párkapcsolatban!
24 másnapos SMS a szilveszteri buli után, amitől visítani fogsz
9 hónap terhesség 4 percbe sűrítve. Elképesztő videó
14 furcsa akkor és most fotó - a negyediket én nem erőltettem volna :)
A 27 legbizarrabb családi fotó...ezek után a saját családodat teljesen normálisnak fogod érezni!
20 Akkor és most fotó, amiket nem tudsz röhögés nélkül végignézni!
Egy gyönyörű vers, elhunyt szeretteink emlékére!
20 bámulatos tény a testedről, amelyről eddig nem is hallottál. A harmadikat felfogni is nehéz!
15 rajz arról, hogy milyenek a lányok a női magazinok szerint és a valóságban
17 bizonyíték, hogy a legszebb lányokról is készülhetnek borzalmas felvételek!
27 röhejes üzenet, amelyek nélkül valószínűleg átvenné az uralmat a káosz az országban
11 ember, akiken pont a legjobbkor volt a megfelelő póló