8 kerülendő férfitípus, akitől minél hamarabb meg kell szabadulnod

Hirdetés


Ha az ember újra elkezd randizni, rendszerint nem sok kedvvel vág bele, ugyanis az ismerkedős szakaszban rengeteg olyan emberrel akadhatunk össze, akit a találkozás ötödik percében legszívesebben azonnal lekoptatnánk. A teljesen egyértelmű jeleken kívül azonban vannak olyan, kevésbé evidens figyelmeztető jelzések, amelyeket észrevéve jobb, ha behúzzuk a kéziféket, és lapozunk. Ezek a vészjelzések a kapcsolat közben is kibukhatnak – akkor már nehezebb dolgunk van. Mindenesetre óvatosan kell kezelni azokat a férfiakat, akikre az alábbi tulajdonságok jellemzőek:

Állandóan általánosít, másoktól származó kétes információk alapján ítélkezik. Mindent és mindenkit megszól, de azt persze nehezen viseli, ha esetleg őt illetik kritikával.

Többet foglalkozik a megjelenésével, mint egy nő. Sokszor csak azért megy le az edzőterembe, hogy mindenkinek mutogathassa az izmait, meg hogy a tükörben minden irányból megcsodálhassa magát. Az ilyen pasi rendkívül egoista és önző, biztos lehetsz benne, hogy a kapcsolatban csak ő fog számítani.

Mindig az exéről beszél neked, függetlenül attól, hogy téged ez zavar.-e vagy sem. Az ilyen férfi még nincs túl a volt barátnőjén, és valószínűleg még egyhamar nem is lesz…

Már az elején felhozza a gyerektémát, mert ő még teljes abban a hitben van, hogy minden nő egy focicsapatnyi gyereket szeretne. Régen lehet hogy így volt, de azóta rengeteget változott a világ, és ma már a legtöbb nő egy vagy maximum két gyerekben gondolkodik.

Hirdetés

Jó dolog, ha egy férfi takarékos, és tud bánni a pénzzel, de azért van egy határ. Amikor már a kapcsolatotok elején annyira zsugori, hogy egy fillért sem hajlandó költeni, gondolj bele, hogy mi lesz majd később. Ráadásul idővel ez a viselkedés rád is átragadhat, és már te sem fogsz költeni még a legalapvetőbb dolgokra sem.

Amikor lebetegszik, legyen szó akár csak egy megfázásról, te mindig ott vagy mellette, hogy ápold és gondoskodj róla. Persze fordított helyzetben neki a haverok mindig fontosabbak, és te csak akkor számítasz, amikor őt kell kiszolgálni.

A tipikus anyuci pici fiacskája. Ki sem teszi úgy a lábát a lakásból, hogy ne értesítené az édesanyját. Egyetlen döntést sem képes meghozni nélküle, és mindig neki ad igazat még veled szemben is.

Hirdetés

Szólj hozzá!