8 egyértelmű jel, amely ordít arról, hogy a másik beléd van zúgva

Hirdetés


Mindannyian tápláltunk már gyengéd érzelmeket valaki olyan iránt, akiben egyáltalán nem voltunk biztosak, hogy viszonozzák az érzéseinket. Biztosan veled is megesett már, hogy nem mertél lépni, mert úgy érezted, a másik nem érdeklődik irántad. Pedig vannak apró jelek, amelyekre ha odafigyelsz, kiderülhet, hogy valójában szimpatizál-e veled a másik fél. Mik azok a dolgok, amelyek a legtöbb esetben egyértelműen azt mutatják, hogy a kiszemelted valójában teljesen odáig van érted?  

Fontos, hogy ha néhány jelet tapasztalsz is ezekből, az még nem jelenti azt, hogy akarna tőled bármit is, lehet, hogy csak egyszerűen bír téged. Viszont az is tény, hogy első lépcsőfoknak a kölcsönös szimpátia is elég lehet, elég nagy ugródeszkának bizonyulhat valami komolyabb felé. :)

Hirtelen elkezd érdeklődni irántad

A szerelmes ember egyik ismertető jele, hogy kifejezetten érdeklik az érzéseink, a szokásaink. Elkezdik érdekelni azok a dolgok, amik téged, elkezd nézni olyan filmeket, sorozatokat, amiket te is szeretsz.

Amikor feltűnően leplezni próbálja az érzéseit

Vannak olyanok, akik nem akarják kimatatni az érzelmeiket felénk. Amikor veled van és próbálja elfojtani a mosolyát vagy felemeli a szemöldökét, az annak a jele, hogy többet akar tőled mint barátság.

Elfeledkezik magáról

Amikor egy társaságban a szerelmes ember elkezd nevetni egy viccen, akkor öntudatlanul nézi azt az embert akibe bele van esve.

A szerelmes ember két típusa

Az első típus az aki megpróbál mindig a kiszemeltje közelében lenni. Gyakran mennek olyan helyekre, ahol “véletlenül” összefuthatnak a titkos szerelmükkel.

A másik típus inkább pont hogy igyekszik elkerülni azt a személyt, akit nagyon kedvel. Úgy gondolják, hogy ha nem látják a szerelmüket, akkor majd egyszer csak elmúlik az érzés.

Testbeszéd

Amikor sétálás közben a férfi a nő hátára teszi a kezét, az a támogatás és a gondoskodás jele. Határozottan megmutatja, hogy szereti a nőt. Ha már az első randin a hátad helyett a fenekedre teszi a kezét, az annak a jele, hogy csak kalandot keres…

Zavarba jön, ha ránézel

Mindig figyel téged a szeme sarkából, de amikor esetleg szemkontaktus lenne köztetek, akkor azonnal elnéz máshová, vagy akár arrébb is megy.

Furcsa beszélgetés

Egyértelműen megmutatja, ha valaki totál beléd zúgott, hogy hirtelen összehord mindenféle zagyvaságot, amikor hozzá szólsz.

/>
Hirdetés

Hirdetés

Szólj hozzá!