latnodkell

7 kép, ami megmutatja, hogyan változnak meg a párkapcsolatok az idő múlásával

Uramisten, ez MENNYIRE így van! Az idő előrehaladtával sok minden megváltozik egy kapcsolatban, és ezt most apró képregény formájában is megmutatjuk nektek. Mi visítunk a nevetéstől. :)

Aki élt már hosszútávú kapcsolatban, tudja, hogy szép lassan elmúlik a nagy fellángolás, az újdonság varázsa. Ez így van rendjén, minél inkább megismerjük a másikat, annál inkább mutatjuk ki az igazi énünket, és elkényelmesedünk. A kezdeti titokzatos, izgalmas kapcsolat helyét átveszi egy sokkal erősebb kötődés, és minél több időt töltünk a másikkal, annál több dolgot engedünk meg magunknak, hiszen a tomboló szerelem átalakul egy egy erős ragaszkodássá, szeretetté (már ahol az elején valójában szerelemről volt szó), ami sokszor jobb is, mint az elvakult szerelem.

És míg az elején figyelünk arra, hogy szépek legyünk, mindig mosolyogjunk, ahogy telnek a hónapok és évek, ez az “álarc” lehull, mert tudjuk: aki mellettünk van, tényleg egy igazi társ, aki úgy szeret minket, ahogy vagyunk, és nem kell állandóan megfelelni az elvárásoknak.

Ez mindenkinél így van, és persze nem teljes eligénytelenedésre és a másiktól való elhidegülésre kell gondolni (sajnos ilyen is van, ez esetben a két ember mégsem egymásnak való), hanem egy mókás átváltozásra, ami a kapcsolat elején teljesen valótlannak tűnt. Mára pedig teljesen normális. :)

A rajzokat egyébként Sarah Andersen készítette, akinek ezen kívül még rengeteg vicces, a saját életén alapuló rajza van, érdemes megnézni a honlapját.

kapcsolathosszurovid
13 dolog, amit mindenki megcsinált gyerekkorában
A 20 legötletesebb WC-szimbólum, ezt látnod kell!
Tíz fotó, amely bebizonyítja, hogy egy bajusz képes a felismerhetetlenségig megváltoztatni egy férfit
Öt évvel az atomkatasztrófa után - képek a kísértetjárta Fukushimáról
9 tökéletesen igaz rajz a férfiak és nők közti barátságról
18 ember, akinél elszakadt a cérna és a tettek mezejére lépett
18 háziállat, akik nem sejtették, hogy a gazdi ilyen hamar hazaállít!
24 kép a természet csodáiról. Az agyam fel sem tudja fogni a hetediket.
A legrészegebb lányok, akiket valaha láttál, persze magyar hölgy is van köztük! :D
Az utcán is támadták a fitneszmdodellt, mert így nézett ki 9 hónapos terhesen...Nézd meg, milyen gyönyörű kisbabája született!
16 elképesztően hülye kérdés, amit a gyakorikérdéseken tettek fel
21 kutya, aki megpróbált elbújni a gazdi elől. Hát...legalább megpróbálták.