7 év együttlét után megkérdezi a barátját, hogy miért csalta meg

A lány és barátja hét évig voltak együtt, azonban a hosszú kapcsolatnak vége lett a fiú hűtlensége miatt. Nem egyszerű elengedni egy hét éves kapcsolatot, de meg kellett tenniük, a lány nem tudta folytatni a dolgot. Sosem beszélték meg, hogy mi volt a félrelépés oka, két évvel a szakítás után először találkoztak, leültek egymással szemben és elkezdtek beszélgetni. Felszínre törtek a régi érzelmek…

Hirdetés


A videó jó angoltudást igényel, ezért leírjuk, hogy miről is beszélgetett az egykori szerelmespár.

A lány számon kérte a fiútól, hogy miért csalta meg, a fiú pedig szabadkozott, hogy végül is AZ nem történt meg, de azért volt ott egy s más…két héttel később pedig szakított a lánnyal, mert úgy érezte, hogy nem volt hozzá hűséges (hát persze hogy nem, hiszen már a csók is megcsalás, hát még a durvább dolgok) A fiú azzal magyarázta tettét, hogy kíváncsi volt, ezért történt meg a dolog.

A lány elmondja a videó végén, hogy feleségül akart menni a fiúhoz, és nagyon szerette őt, látszik, hogy 2 év után is hogy összetört néhány perc alatt, pedig azóta mindketten boldog kapcsolatban élnek. Úgy tűnik, hogy ha valakit ennyire megbántanak, azt évek múlva sem képes elfelejteni és megemészteni. A fiún is látszik, hogy néha elérzékenyül, de az is látszik rajta, hogy ő már rég túl van a dolgon, hamarabb lezárta ezt az egész ügyet.

Ha nem értesz angolul, akkor is érdekes a videó, hiszen a gesztusok, arckifejezések többet mondanak ezer szónál…

Hirdetés

Szólj hozzá!