6 csillagjegypár: köztük a legerősebb az érzelmi kötődés!

Vannak párok, akik az átlagosnál sokkal jobban kijönnek egymással: egyezik a humoruk, könnyebben megtalálják a békét, sosem unatkoznak egymás mellett. Tudtad, hogy ennek asztrológiai okai is lehetnek? Van 6 horoszkóp-pár, akik a szokásosnál sokkal inkább egy hullámhosszon vannak!

Hirdetés


1. Halak és Rák

Mindkét jegy a víz elemhez tartozik, érzelmesek, érzékenyek, ezért megértik egymást. Tudják, hogy mit jelent sebezhetőnek, törékenynek lenni, tapintatosak, de érzékenyek egymáshoz.

Mindkét csillagjegy nagyon intuitív, empatikus, és rendelkeznek a hatodik érzékkel. Ha ritkán veszekednek is, gyorsan kibékülnek, mert nem tudnak egymástól nélkül meglenni. A szerelmük mélyen gyökerezik és stabil.

2. Ikrek és Vízöntő

Remekül kiegészítik egymást, sőt még a különbözőségek is végül közel hozzák a feleket, gyakran bátorítják, inspirálják egyik a mást. Nagyon szeretnek közösen szórakozni, bulizni. A Vízöntő őszinte, de olykor türelmetlen, az Ikrek viszont nyugodt, és helyén tudja kezelni a dolgokat. Ketten azért erősek, mert egymás hiányosságait csodásan kiegészítik.

3. Bika és Szűz

E két embernek nem kell túl sokat foglalkozni azzal, hogy megteremtsék egymás közt a lelki harmóniát. Egymásra néznek, és máris tudják, hogy mire gondolt a másik. Remek párost alkotnak az üzleti és magánéletben, a szerelemben.

Kitartanak egymás mellett, két lábbal állnak a földön, és ha együtt valamit kitalálnak, akkor megállíthatatlanokká válnak.

4. Nyilas és Kos

Két erős személyiség, tele energiával. Kölcsönösen szeretik a kalandokat, az adrenalint, a függetlenséget, és minden jót közösen csinálnak. Imádnak utazni, a barátaikkal találkozni. Ha egyszer megtalálják azt az életformát, amely a szenvedélyükké válik, az lesz a legfontosabb dolog számukra.

5. Rák és Mérleg

E két csillagjegy között az egyensúly tökéletesnek mondható. Mindketten befogadók, nyitottak, beszédesek, érzékenyek. A Mérleg hagyatkozhat a Rák érzékenységére, intuitív megérzésére. Egymás társaságában érzik igazán jól, általában gyorsan összeházasodnak, és életük végéig boldogságban élnek.

6. Mérleg és Skorpió

Kettejük története barátsággal, közös szenvedéllyel indulhat, amiből később szép szerelem szövődik, ami olyan erőssé válik, amit szinte semmi sem tud szétszakítani. Tisztában vannak a másik igényeivel, képesek előrelátni a dolgokat, és még évtizedek múlva is vonzónak találják egymást, ami fontos feltétele a közös boldog életnek.

forrás: csodablog.info

Hirdetés

Szólj hozzá!