latnodkell

5 kép ami megmutatja, hogy miért utáljuk a bulikat

5 rajz, ami tökéletesen bemutatja, hogy miért is utálunk klubokba járni. Egyszerűen tényleg így van, bárki bármit mond.

Ahogy az ember közelít a húsz felé, kinyílik számára a világ, megismeri az éjszakázást, a bulizást, és a haverokkal/barátnőkkel beveti magát az éjszakába. Van, akinek az a legjobb kikapcsolódás, ha beülnek néhány (vagy sok) italra egy hangulatos kocsmába, ahol szól valami jó zene, és át lehet beszélni a hét történéseit, közben pedig olyan sztorik születhetnek, amiket utána évekig emleget a társaság.

Vannak, akik koncertekre járnak (leginkább nyáron), élvezik a jó levegőt, a zenét, és közben szép csendesen lerészegednek (tudom, ti soha).

És van a harmadik kategória, akiknek a legfőbb szórakozása az, hogy klubokba járnak, na őket nem fogjuk soha megérteni. Mert persze, néha mi is letévedünk ilyen helyekre, de hogy állandóan ilyen bulihelyekre menjünk?? Na nem. Meleg van, izzadsz, nincs levegő. Körül vagy véve talaj részeg emberekkel, és biztos lehetsz benne, hogy két percenként egy full ismeretlen egyed azonosíthatatlan testrésze mászik az arcodba/hátadba/olyan helyre, ahova nagyon nem kéne.

A fiúk kétségbeesetten próbálnak becserkészni valakit az estére, a lányok pedig kétségbeesetten próbálják lerázni a huszadik nyomulós fiút. Mert persze a lányok szépen kicsípik magukat, mert szeretnek jól kinézni, és ezt a srácok egyből felhívásnak veszik egy keringőre.

Sosem értettük meg, mi a jó abban, hogy egy rakás vadidegennel nyomorog az ember, beszélgetni sem lehet, mert az unásig játszott dalok mellett ordítva se hallod meg a másikat, viszont az ital indokolatlanul drága, és különben is fél órát kell várni egy nyomorult körre. Szóval ez nem a mi világunk. Jártunk mi is régen sokszor, de szép lassan mindenki rájön arra, hogy ez nem a legjobb szórakozás.

Rájött erre Scott DeWitt is, a CollegeHumor egyik illusztrátora, és a klubokban szerzett tapasztalatait megrajzolta két képkockás képregények formájában. A rajzok bemutatják, hogy milyennek gondolod az estét, és hogy végül milyen lesz a valóság, Mondjuk ki: mindenki magára ismer a képeken… (via)

bulika

bulika2 bulika3 BULIKA4

Hirdetés
bulika5

 

A 15 legveszélyesebb út a világon, csak vasidegzetűeknek – az 5-ös nem gyerekjáték
8 dolog, amit érdemes tudni a fülünkről. A 6-os egészen BÁMULATOS!
Te melyiküket választanád?
16 szokatlan fotó, amely megmutatja, hogyan néznek ki valójában a filmek, speciális effektek nélkül
Könnyesre fogod nevetni magad az év magyar önéletrajzán!
WC-papírt teker a hajába. Amikor reggel kiveszi? Nem hiszek a szememnek!
20 macska, aki állandó rettegésben tartja a család kutyáit
36 ritka történelmi fotó, amelytől nem fogsz tudni szóhoz jutni. A huszadik mélyen lesújtott
23 kiemelkedő fénykép, amely mellett képtelenség szó nélkül elmenni. Az 5. teljességgel lenyűgözött engem.
24 ördögien gonosz szívatás április 1-jére, amiket alig merünk megmutatni
24 Csodálatos közös tetoválás legjobb barátoknak és barátnőknek
Megfogja a piros könyvet a polcon, aztán olyan történik, mint a filmekben!