25 lenyűgöző tetoválás lány testvérpároknak, akik elválaszthatatlanok egymástól!

A lánytestvérek között általában erősebb a kötelék, mint a fiú-fiú vagy fiú-lány testvérpárok esetében. Vannak, akik között annyira erős a kapcsolat, hogy úgy döntöttek, ezt meg is szeretnék örökíteni – a testükön. Némelyikük tényleg zseniális!

Hirdetés


Közös tetoválást általában szerelmesek varratnak magukra, de megesik, hogy anya-lánya párok határozzák el, hogy a köztük levő erős köteléket egy tényleg örökké tartógesztussal fejezzék ki egymás felé. Szüleiket tisztelő, a kemény külső mögött érző gyermek lakozik azoknál, akik magukra tetováltatják mindkét szülő arcképét, esküvői fotóját.

Testvéreknél viszonylag ritka a másik iránt érzet szeretet ilyen formájú kifejezése, de mi is ismerünk olyan lány testvérpárokat, akik tényleg annyira kötődnek egymáshoz és szeretik a másikat, hogy simán el tudjuk képzelni, hogy ők is megörökítenék ezt a nem mindennapi kapcsolatot saját testükön.

Nekik ajánljuk ezeket a képeket, és persze azoknak is, akik nem adnák a fejüket egy tetoválás elkészítésére, de szeretik a testvérüket.

Neked melyik tetszik a legjobban?lanytesok27

lanytesok26 lanytesok25 lanytesok24
Hirdetés
lanytesok23 lanytesok22 lanytesok21 lanytesok20 lanytesok19 lanytesok18 lanytesok17 lanytesok16 lanytesok15 lanytesok14 lanytesok13 lanytesok11 lanytesok10 lanytesok9 lanytesok7 lanytesok6 lanytesok5 lanytesok4 lanytesok1 lanytesok2 lanytesok3 lanytesok8 lanytesok12

a képek forrása: boredpanda

Hirdetés

Szólj hozzá!