24 fotó, amely magmagyarázza, hogy miért élnek tovább a nők mint a férfiak

Köztudott tény, hogy a nők várható élettartama jóval magasabb, mint a férfiaké. Persze ennek elsősorban genetikai okai vannak, de ezeket a fotókat elnézve más is közrejátszik.  Most már mindent értünk.

Hirdetés


Mindig is tudtuk, hogy a férfiak valójában felnőtt testbe rekedt gyerekek, akik sosem vetnek meg egy kis kalandot, nem igazán ismerik a veszélyt és sokszor a józan eszük is elmegy. Ha több példány (szaknyelven: haverok) összeverődik, abból biztos, hogy semmi jó nem fog kisülni. Főleg ha az alkohol is közrejátszik a dologban, amit, mint ahogy jól tudjuk, igencsak kedvelnek. És azt is jól tudjuk, hogy a barkácsolást és a ház körüli, lehetőleg minél veszélyesebb tennivalót imádnak maguk megcsinálni. Nos, így aztán ne csodálkozzunk, hogy a nők mindig túlélik a férfiakat! :)

Egy munkavédelmi képviselő a szívéhez kapna ezeket a képeket látva, az biztos!! :D

ffiakhalnak24 ffiakhalnak23 ffiakhalnak22

ffiakhalnak21
Hirdetés
ffiakhalnak20 ffiakhalnak19 ffiakhalnak18 ffiakhalnak17 ffiakhalnak16 ffiakhalnak15 ffiakhalnak14 ffiakhalnak13 ffiakhalnak12 ffiakhalnak11 ffiakhalnak10 ffiakhalnak9 ffiakhalnak8 ffiakhalnak7 ffiakhalnak6 ffiakhalnak5 ffiakhalnak4 ffiakhalnak3 ffiakhalnak2 ffiakhalnak1

forrás

Hirdetés

11 gyönyörű nő, akinek az életkora meglepett minket
A feleség rájön, hogy férjének viszonya van. Ezt a levelet írta a szeretőnek!

Szólj hozzá!