24 fotó, amely magmagyarázza, hogy miért élnek tovább a nők mint a férfiak

Köztudott tény, hogy a nők várható élettartama jóval magasabb, mint a férfiaké. Persze ennek elsősorban genetikai okai vannak, de ezeket a fotókat elnézve más is közrejátszik.  Most már mindent értünk.

Hirdetés


Mindig is tudtuk, hogy a férfiak valójában felnőtt testbe rekedt gyerekek, akik sosem vetnek meg egy kis kalandot, nem igazán ismerik a veszélyt és sokszor a józan eszük is elmegy. Ha több példány (szaknyelven: haverok) összeverődik, abból biztos, hogy semmi jó nem fog kisülni. Főleg ha az alkohol is közrejátszik a dologban, amit, mint ahogy jól tudjuk, igencsak kedvelnek. És azt is jól tudjuk, hogy a barkácsolást és a ház körüli, lehetőleg minél veszélyesebb tennivalót imádnak maguk megcsinálni. Nos, így aztán ne csodálkozzunk, hogy a nők mindig túlélik a férfiakat! :)

Egy munkavédelmi képviselő a szívéhez kapna ezeket a képeket látva, az biztos!! :D

ffiakhalnak24 ffiakhalnak23 ffiakhalnak22

ffiakhalnak21
Hirdetés
ffiakhalnak20 ffiakhalnak19 ffiakhalnak18 ffiakhalnak17 ffiakhalnak16 ffiakhalnak15 ffiakhalnak14 ffiakhalnak13 ffiakhalnak12 ffiakhalnak11 ffiakhalnak10 ffiakhalnak9 ffiakhalnak8 ffiakhalnak7 ffiakhalnak6 ffiakhalnak5 ffiakhalnak4 ffiakhalnak3 ffiakhalnak2 ffiakhalnak1

forrás

Hirdetés

Szólj hozzá!