23 praktikus, helytakarékos ágy kis lakásokba

Inspiráló ötletek apró lakásokba! Nagyon jól lehet takarékoskodni a hellyel, ha ilyen praktikus ágyakat választunk. Inspiráló ötletek, ha helyhiányban szenvedtek otthon!

Hirdetés


Valljuk be, sokszor bizonyul kicsinek a lakás. Sok a holmi, gyarapodik a család, vagy egyszerűen nem futja nagyobb lakásra: ilyenkor jönnek jól a praktikus, helytakarékos ötletek. Minden megspórolt négyzetméter számít, ezért nagyon jól tudnak jönni az ilyen inspiráló válogatások.

Az ágyakon, asztalokon sokat lehet spórolni, ha kicsit csavarunk rajtuk egyet – ezzel két legyet ütünk egy csapásra, mert nemcsak a hely lesz több, hanem lakásunk egyedibb is lesz! A menő íróasztal-ágy kombó például minden gyerekszobában nagyon vagányul mutat! De a felnőtt ágyakra is kitaláltak olyan megoldásokat, amellyel felszabadíthatunk egy kis helyet, és iszonyatosan menőn néz ki: mert miért is ragaszkodnánk a klasszikus ágyhoz, ha lehet a fekvőhelyből asztal, fotel, vagy szekrény?

Garzonlakásban élőknek kötelező ez a válogatás, de tudjuk, hogy akkor sincs elég hely a lakásban, ha több szoba is van benne! Reméljük ti is hasznosnak fogjátok találni ezeket a praktikus megoldásokat, inspirációra fel! :)

agyak20 agyak22

agyak23 agyak19
Hirdetés
agyak18 agyak17 agyak16 agyak15 agyak11 agyak10 agyak3 agyak1 agyak6 agyak8  agyak4 agyak9  agyak5 agyak12 agyak13 agyak14 agyak21 agyak2

 

 

Hirdetés

Egy tehetséges magyar lány gyönyörű sütijeit imádja most a világ!
Anyukák összegyűjtötték, hogy miért szoktak sírni a gyerekeik. Te is sírni fogsz! :D

Szólj hozzá!