23 idős ember, akik csak most élnek igazán!

Attól még, hogy valaki hajlott korú, nem jelenti azt, hogy nem élvezheti ki az életet! 23 nagymama és nagypapa mutatja meg, hogy a szépkorúak is tudják ám nagy kanállal falni az életet.

Hirdetés


Az idősekre hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mint elesett, életunt, sokszor idegesítő emberekre. Ennek van persze alapja, mert ahogy telnek-múlnak az évek, romlik az ember egészsége, és átél sok olyan dolgot, amit évtizedekkel korábban el sem tudott volna képzelni. Fiatal fejjel mi fel sem tudjuk fogni, hogy egyszer mi is leszünk idősek, és mi is tolakodni fogunk majd a buszon, üres ülőhelyre vadászva. Majd meglátjátok…

És persze mindenkinek van egy alapjelleme, ami idősebb korára csak jobban kiéleződik. A fiatalok között is rengeteg rosszindulatú, életunt, irigykedő embert találunk, ne csodálkozzunk hát, hogy az éltes emberek között is akadnak ilyenek szép számmal.

Az alább bemutatott nagymamákat és nagypapákat viszont nem ilyen fából faragták! Ők szeretik az életet, és bár morbidnak tűnhet ezt kijelenteni – de tudják, hogy ketyeg az óra. Miért is szomorkodnának ilyenkor, amikor ki kell használni a hátralevő időt? Arra törekednek, hogy minél több vidám pillanatot éljenek át, hogy amit az utókornak átadnak, az ne panaszkodás legyen, hanem mosoly és nevetés. :)

idosek23

idosek22 idosek16 idosek17
Hirdetés
idosek18 idosek15 idosek20 idosek19 idosek14  idosek13 idosek12 idosek8 idosek7 idosek6 idosek11 idosek10 idosek9 idosek3 idosek2 idosek1 idosek4 idosek5

Hirdetés

Szólj hozzá!