23 alkalom, amikor a hotelek meglepték a vendégeket a kreativitásukkal

Hirdetés


Egy igazi vendéglátó tudja, hogy a vendéget úgy kell kezelni, mintha király vagy királynő lenne. A visszajáró vendég a legértékesebb, és ahhoz, hogy valaki többször megszálljon ugyanott, nagyon jó elbánásban kell részesülnie. Nem kacsalábon forgó palotára gondolunk, ahol minden aranyból van, hiszen a legtöbben átlagos szállodákban szoktunk aludni, de ezek az olcsóbb hotelek is képesek olyan dolgokat kitalálni, amelyek valójában szinte semmi pénzbe nem kerülnek, de a vendég biztosan elmeséli majd a barátoknak, miután hazatér. Nem beszélve arról, hogy a mindenről posztolás korában ezek a jópofa képek is bejárhatják a netet, a hoteleknek nem kis forgalmat generálva.

Érdemes példát venni ezekről a szálláshelyekről: elég egy kis leleményesség és figyelmesség, hogy a vendég valóban elégedetten távozzon!

A barátom viccből jelezte a foglalásnál, hogy szeretne egy párnákból készített erődöt a szobájába…megkapta! Mellékeltek hozzá egy szabályzatot, amely olyan pontokat tartalmaz, mint például: légy mindig hűséges az erődhöz, védd meg minden áron, valamint nem szabad gázokat eregetni odabent. :D

Ez a hotel kifejezetten kéri, hogy hazavidd magaddal az ingyenes szappant, hogy ne kelljen feleslegesen kidobniuk a felbontott, de el nem használt szappanokat!

Ebben a kínai szállodában minden vendég kap egy térkép-kártyát, amit a taxisnak odaadhat, hogy biztosan hazataláljanak.

Ebben a szállodai szobában bármit rádughatsz a TV-re a fali panelen keresztül.

Hirdetés

Ez a hotel már elhasznált, régi törölközőket kínál a vendégeknek, hogy azzal takarítsák fel a durva szennyeződéseket: Én vagyok “A Rongy”. Talán foltos és szakadt vagyok , de TISZTA. Használj arra, hogy a makacs dolgokat velem takaríts fel – például kávét, sminket, olajat, sarat. Köszönöm, hogy megmented a ragyogóan fehér törülközőinket.

Ez történik, ha a takarítók az éjjelszekrényeden egy ‘A szürke ötven árnyalata’ kötetet találnak… :)

Ebben a svájci hotelben a piperecikkek közé egy gumikacsát is bekészítettek.

Meteorológiai állomás egy hotel medencéje mellett. Ha a kókusz mozog: szeles az idő. Ha nedves, esik az eső. Ha fehér: esik a hó, ha láthatatlan akkor köd van, ha pedig eltűnt, akkor hurrikán tombol.

Ebben a hotelben minden vasárnap délután 6-ig lehet kicsekkolni, mivel ‘a hétvégék durván sikerülhetnek, ezért a reggeli 12-ig tart, a szobát pedig 18 óráig kell elhagyni.’

Ez a német szálloda egy beltéri, retro lakókocsipark.

A takarítónő szemmel láthatóan megtalálta a napszemüvegemet.

Ebben a szállodában a Biblia helyett egy másik könyvet raknak az éjjeliszekrényre, amit szintén mindenkinek el kéne olvasnia: Orwelltől az 1984-et.

A függönyök átfedik egymást, hogy véletlenül se szűrődjön be a zavaró napfény reggelente.

A menekülési útvonalakat a padló mellett is elhelyezik, hogy füst esetén, a földön kúszva is láthatóak legyenek.

‘Házastárs ártalmatlanító egység’ a hotel hátsó kertjében.

Egy hotel, ami korábban egy vasútállomás volt, benne vonatokkal, amelyekben minden kocsiban egy szoba volt berendezve.

Ez történik, ha nagylelkűen bánsz a jattal egy egyiptomi szállodában.

Felvihetsz magaddal a recepcióról egy szobanövényt, ha egyedül érzed magad a szobádban.

Ebben az odesszai szállodában minden nap kicserélik a szőnyeget a liftben, hogy a vendégek tudják, milyen nap van.

Hirdetés

Szólj hozzá!