17 fotó, amit ne nézz meg, ha valaha akarsz még gyereket!

Szeretnél gyereket? Ezeket a képeket ne nézd meg. Van már gyereked? Gyere, egy kis kárörvendés jól fog esni, hogy más szülőnek sem könnyű ám! :D

Hirdetés


A gyerekvállalás általában egy nagyon sok tervezést, felelősséget és az életünk teljes átszervezést jelentő feladat. Ezért nagyon nem mindegy, hogy ki, mikor, milyen körülmények között adja a fejét arra, hogy elinduljon a “baba-projekt”. Persze létezik, hogy a kicsi nem volt betervezve, de a sors úgy akarta, hogy világra jöjjön. Az ilyen kis lurkóknak sokszor még jobban lehet örülni, mint a tudatos terhesség esetén!

Akárhogy is, onnantól kezdve, hogy megszületik a gyerek (sőt, már kilenc hónappal korábban) a feje tetejére áll a világ. Minden megváltozik: a reggeleid, a munkából hazatérés, az estéid, az étkezések, a TV-zés, minden. De persze a nap végén, amikor sikerül lefektetni a kis haramiákat, és jóéjt puszit nyomunk az arcukra, akkor jövünk rá: egy kisgyermek minden problémát és vesződést megér!

Nos, valószínűleg nem ez volt a legelső mondata azoknak a szülőknek, akik az alábbi képeket készítették. Biztosak vagyunk benne, hogy imádják a gyermekeiket, de ott és abban a pillanatban, amikor eléjük tárult a képeken is látható látvány, nem az volt az első dolguk, hogy büszkén megölelgessék Anyuci és Apuci pici szeme fényét…. :D Reméljük, a címet senki sem vette halál komolyan, hiszen mindenki tudja, hogy a gyereknevelés izgalmainak ezek is szerves részei! Nélkülük nagyon üres lenne az élet, de ezt úgyis csak az érzi, akinek már van gyermeke. :)

gyerekek17

gyerekek16 gyerekek15 gyerekek14
Hirdetés
gyerekek13 gyerekek12 gyerekek11 gyerekek10 gyerekek9 gyerekek8 gyerekek7 gyerekek6 gyerekek5 gyerekek4 gyerekek3 gyerekek2 gyerekek1

(via)

 

Hirdetés

Szólj hozzá!