latnodkell

17 fotó, amit ne nézz meg, ha valaha akarsz még gyereket!

Szeretnél gyereket? Ezeket a képeket ne nézd meg. Van már gyereked? Gyere, egy kis kárörvendés jól fog esni, hogy más szülőnek sem könnyű ám! :D

A gyerekvállalás általában egy nagyon sok tervezést, felelősséget és az életünk teljes átszervezést jelentő feladat. Ezért nagyon nem mindegy, hogy ki, mikor, milyen körülmények között adja a fejét arra, hogy elinduljon a “baba-projekt”. Persze létezik, hogy a kicsi nem volt betervezve, de a sors úgy akarta, hogy világra jöjjön. Az ilyen kis lurkóknak sokszor még jobban lehet örülni, mint a tudatos terhesség esetén!

Akárhogy is, onnantól kezdve, hogy megszületik a gyerek (sőt, már kilenc hónappal korábban) a feje tetejére áll a világ. Minden megváltozik: a reggeleid, a munkából hazatérés, az estéid, az étkezések, a TV-zés, minden. De persze a nap végén, amikor sikerül lefektetni a kis haramiákat, és jóéjt puszit nyomunk az arcukra, akkor jövünk rá: egy kisgyermek minden problémát és vesződést megér!

Nos, valószínűleg nem ez volt a legelső mondata azoknak a szülőknek, akik az alábbi képeket készítették. Biztosak vagyunk benne, hogy imádják a gyermekeiket, de ott és abban a pillanatban, amikor eléjük tárult a képeken is látható látvány, nem az volt az első dolguk, hogy büszkén megölelgessék Anyuci és Apuci pici szeme fényét…. :D Reméljük, a címet senki sem vette halál komolyan, hiszen mindenki tudja, hogy a gyereknevelés izgalmainak ezek is szerves részei! Nélkülük nagyon üres lenne az élet, de ezt úgyis csak az érzi, akinek már van gyermeke. :)

gyerekek17

gyerekek16 gyerekek15 gyerekek14

Hirdetés
gyerekek13 gyerekek12 gyerekek11 gyerekek10 gyerekek9 gyerekek8 gyerekek7 gyerekek6 gyerekek5 gyerekek4 gyerekek3 gyerekek2 gyerekek1

(via)

 

7 év együttlét után megkérdezi a barátját, hogy miért csalta meg
16 ordító különbség a szingli és a párkapcsolati élet között
13 meglepő, ám hasznos tipp, hogy mire használhatod még a dezodort!
23 nő, akik megváltoztatták a világot, amiben ma élünk!
A 18 legijesztőbb dolog, amit a Google Maps kamerái rögzítettek. A negyedik remélem nem az, aminek látszik.
18 kép amely megmutatja, hogy a gyerekek mindig tudják, hogyan csaljanak mosolyt az arcunkra. A negyediknél kiégtem :D
A férfj titkos feladatba kezdett a pincéjükben. Három hét múlva megmutatta a feleségének, min dolgozott!
A 17 legviccesebb postaláda, amit láttál. A hetedik után ordítva fogsz nevetni!
6 mondat, amit egy szülő SOHA ne mondjon a gyerekének!
Minden nap 1 másodpercnyi videót készített magáról egy teljes éven át. A végeredménytől a hideg futkos a hátamon.
9 tévhit a túlélésről, amit többé nem szabadna elhinnünk
A 34 legviccesebb éttermi panaszkönyv-bejegyzés! Besírsz :D