20 híres nő, akik nem félnek megmutatni a világnak, hogyan festenek smink nélkül!

Megmutatják a világnak: a nők smink nélkül is szépek, semmi takargatnivalójuk nincs! Arra biztatnak minden nőt, hogy legyenek magabiztosak külsőjüket illetően, és higgyék el: nem attól lesz valaki szép, ha egy órát szépítkezik a tükör előtt.

Hirdetés


A színésznőkre, énekesnőkre, modellekre mindenki csak legyint: ugyan, profi sminkesekkel a háta mögött mindenki gyönyörűen néz ki! Részben igazuk is van, mert profi sminkben mindenki ellenállhatatlan dívává változik, viszont smink nélkül is lehet valaki szép. Vagyis javítanék: smink nélkül is mindenki szép! Nem csak a világsztárok és A-listás modellek, hanem a hétköznapi lányok, nők, asszonyok is.

A következő húsz, világhírű modell, énekesnő, színésznő megmutatja, hogy smink nélkül ők is olyanok, mint bármely halandó nő: természetesek, igaziak. Nem rejtegetik arcukat, mert tudják, hogy a smink csak egy kis “tuning”, az igazi kisugárzás a nő természetéből fakad, és ez az ami a legfontosabb. A képeket kivétel nélkül a saját Instagram fiókjukon osztották meg.

Reméljük a következő képek sokak szemét felnyitják, és azok a lányok, akik órákat töltenek a tükör előtt, hogy fél kiló kozmetikumot kenjenek az arcukra, megértik: nem attól leszel szép, ha a sminked alatt eltűnik az igazi arcod! Mindenki eredendően szép. Ha a világ legsikeresebb sztárjai is belátják ezt, akkor itt az ideje, hogy mindenki rádöbbenjen. Reméljük előbb-utóbb sikerül. Lányok, szépek vagytok! :)

Heidi Klum

sminknelkul19

Lana Del Rey

sminknelkul18

Beyoncé

sminknelkul17

Christy Turlington Burns

sminknelkul16

Hirdetés

Gwyneth Paltrow

sminknelkul15

Jennifer Aniston

sminknelkul14

Cameron Diaz

sminknelkul13

Liv Tyler

sminknelkul12

Jessica Alba

sminknelkul11

Palvin Barbara

palvin

Milla Jovovich

sminknelkul10

Adriana Lima

sminknelkul9

Bar Refaeli

sminknelkul8

Rihanna

sminknelkul7

Maria Sharapova

sminknelkul6

Cindy Crawford

sminknelkul5

Drew Barrymore

sminknelkul4

Madonna

sminknelkul3

Uma Thurman

sminknelkul2

A képek forrása: Instagram

Hirdetés

Szólj hozzá!