17 pár, akik bebizonyították, hogy egy kapcsolatban bármi megtörténhet

Egy egészséges párkapcsolat sosem laposodik el! Ha két ember valóban passzol egymáshoz, soha nem fognak unatkozni egymás mellett, a humorérzék, az egymás melletti kalandvágy gondoskodik arról, hogy a láng ne hunyjon ki. Egy igaz társ nemcsak a párod, hanem a legjobb barátod is egyben, akivel állandóan húzzátok egymás agyát!

Hirdetés


Végre megtaláltam, hogy hol rejtegeti a feleségem a dugi-édességeit.

Legalább tudom, hogy a barátom lezuhanyozott.

A földön ülve, magába roskadva és sírva találtam rá a feleségemre a gardróbszekrényben. Mikor megkérdeztem, mi a baj, azt mondta, hogy “nincs mit felvennie”.

Ma van a születésnapom, ezért a férjem gondolta, hogy meglep engem egy saját készítésű lepedő-kastéllyal.

Hirdetés

Megcsörgettem ma a barátom telefonját, mert elhagyta valahol a házban. Nagy nehezen megtaláltam, ám legnagyobb meglepetésemre, mikor kézbe vettem, ez a kép fogadott.

Takarítás közben rábukkantam a feleségem “mocskos titkaira”. Lehet, hogy gyakrabban kéne takarítanom.

A 7 hónapos terhes feleségem megkérdezte, hogy én mivel készülök fel a hamarosan születendő gyermekünk nevelésére. Mire én:

A feleség elküldte férjét, hogy vegyen végre egy lábtörlőt a bejárati ajtó elé. A férj pedig tette a dolgát.

Mindketten tudtuk, hogy a barátnőm fél a magasságtól, de azt mondta, hogy ez nem akadályozza őt meg benne, hogy megmássza velem az egyik belvárosi toronyház kilátóját. Kettő perc után így nézett ki a kedvesem.

A férjem egy ideje otthon dolgozik, és mindig sír, hogy milyen sok a munkája. Ma véletlenül korábban jöttem haza, mint szoktam, és ez a látvány fogadott:

A barátnőm lekéste a Family Frost-os autót és ez egy kicsit megviselte őt.

A feleségemnek S.O.S. kellett kimosni a kedvenc melltartóját, és most így szárítja.

Az utcai lámpa folyton a szemünkbe világít a hálószobában, de a barátom szerencsére elegáns megoldást talált a probléma kiküszöbölésére.

A feleségem megkérdezte, hogy lehet az, hogy a porszívónk két havonta tönkremegy. Ma megmutattam neki.

A születésnapi bulimon a barátnőm “nekem öltözött”. Félelmetesen jól sikerült neki.

Meghitt ajándékot szerettem volna adni a barátnőmnek, végül rá is bukkantam erre a csodálatos arany ékszerre, amit azonnal meg is vettem. Ez elhamarkodott döntésnek bizonyult, ugyanis szerettem volna egy képet is rakni bele a kedvesemből, ám sehol sem találtam róla fényképet. Jobb híján nem maradt más választásom: egyszerűen lerajzoltam őt.

Hirdetés

Szólj hozzá!