17 bizonyíték, hogy a legszebb lányokról is készülhetnek borzalmas felvételek!

Gyönyörű lányokról is készülhetnek rettenetesen előnytelen, valóban csúnya fotók. Ezek a lányok bevállalták, hogy megmutatják: ők is lehetnek rusnyák, egy pillanat alatt!

Hirdetés


Minden tiszteletünk ezeké a lányoké: abban a korban, amikor mindenki kényszeresen a lehető legjobb képeket akarja magáról feltölteni, ők fogják magukat, és a lehető legelőnytelenebb fotókat töltötték fel magukról. Mert a szépség relatív dolog, egy alapvetően helyes arcú lány egy pillanat alatt változhat át tokás, torz arcú “szörnyeteggé”. Megmutatják, hogy ők sem szépek ám mindig, és bár készülhetne róluk rengeteg előnyös, a legjobb megvilágításban készített, a legszebb begyakorolt mosolyukat megvillantó kép, de ők ezt már egy kicsit megunták.

Bírjuk az ilyen bolondos lányokat! Szeretjük, ha valaki nem csak a tökéletességet akarja megmutatni magáról a közösségi oldalakon, a nap huszonnégy órájában.
szepcsunya15

szepcsunya14 szepcsunya13
Hirdetés
szepcsunya12 szepcsunya11 szepcsunya10 szepcsunya8 szepcsunya3 szepcsunya7 szepcsunya6 szepcsunya9 szepcsunya5 szepcsunya4 szepcsunya2 szepcsunya1

Hirdetés

Szólj hozzá!