15 akkor és most fotó, a Reszkessetek, betörők! szereplőiről

Több mint negyed évszázada jelent meg a kultfilm, amely valószínűleg örökre megpecsételte Macaulay Culkin életét, feldobta mindannyiunk gyerekkorát és amit ha nem adnak le karácsonykor, az egész ország egy emberként háborodik fel, épp’ hogy nem vonultunk utcára, amikor pár éve nem volt műsoron A film.

Hirdetés


Az eltelt közel 26 év alatt nem csak mi (és utánunk egy új generáció) nőttünk fel, öregedtünk meg és változtunk rengeteget, de a film szereplőin is nyomott hagyott az idő vasfoga.

Mindenki Kevinjének történetét mindenki ismeri, hogy mi történt vele a sikerfilmjei után: balhék, bulik, drogok. Több szereplő is feltűnt azóta nagy filmekben, például Joe Pesci zseniálisat alakított a klasszikus gengszterfilmben, a Nagymenőkben, vagy például a Casinoban is. A többi főszereplőről általánosságban elmondható, hogy nem szerepeltek több nagysikerű, világhírű filmben, ezért nem gyakran láthatjuk őket a vásznon vagy a tévében.

Emiatt is döbbenetes látni, hogy 26 év alatt mennyit változtak a szereplők. Főleg úgy, hogy számunkra ők örökké úgy néznek ki, mint a filmben, amit láttunk már vagy hússzor, és azóta is minden évben.

Kevin McCallister – Macaulay Culkin

Harry Lime – Joe Pesci

Marvin Merchants – Daniel Stern

Kate McCallister – Catherine O’Hara

Hirdetés

Peter McCallister – John Heard

Buzz McCallister – Devin Ratray

Megan McCallister – Hillary Wolf

Jeff McCallister – Mike Maronna

Linnie McCallister – Angela Goethals

Fuller McCallister – Kieran Culkin

Frank bácsi – Gerry Bamman

Leslie néni – Terrie Snell

Melyikük “akkor és most” képe az, ami a leginkább sokkolt téged?

forrás: brightside

Hirdetés

Szólj hozzá!