14 rejtett “felnőtt téma” a Disney mesékben, amit sosem vettünk eddig észre

Mindenki látta őket, azonban rengeteg apróság rejtőzik a Disney mesékben: Van, hogy az egyik mese főszereplője felbukkan egy másik, teljesen más témájú Disney filmben, és számtalan egyéb érdekességet is kiszúrtak már az elszánt rajongók, akik legalább százszor megnézték ezeket a klasszikusokat.

Hirdetés


És bizony, van hogy olyan apróságokat rejtettek el a készítők, amelyeket gyerekkorunkban soha nem vettünk észre – mert nem is érthettük akkoriban. Ezek olyan “felnőtt” dolgok, amiket sok-sok év elteltével nagyon is értünk. Van, ami talán véletlenül került oda és csak belemagyarázzuk az egészet, de akad olyan, ami egyértelműen ott van és a jelentése is magától értetődő.

 

Szörny Egyetem
Egy kedves kis gyermekrajz anyuról és Roger bácsiról.

A kis hableány
Úgy tűnik, a püspök nagyon is örül a feladatnak, hogy összeadhatja az ifjú párt…

Hirdetés

Herkules
Gyerekkorunk egyik kedvenc meséjében egy igazi f*szfejt is megfigyelhetünk.

Hamupipőke
A gyerekeknek biztosan nem jut az az eszébe, mint nekünk. Ugye nektek is AZ jut eszetekbe? :D

A mentőcsapat
Bár csak egy pillanat töredékének erejéig tűnik fel, az ott bizony egyértelműen az, aminek látszik, és minden kétséget kizáróan nem véletlenül került bele a filmben… A botrányos képkockát tartalmazó jelenetet megnézhetitek ide kattintva.

Hirdetés

Fantázia
Azt hiszem itt sem kell részletezni, hogy mit lehet belelátni a sok kis csillag + a két nagyobb csillag alkotta alakzatba…

Az oroszlánkirály
Látod a hátterekben húzódó dűnéket? Szerinted is kísértetiesen hasonlítanak valamire?

Belemagyarázás lenne, vagy a film plakátjának tervezői szándékosan rejtették el a női alakot a poszteren?

Hirdetés

A kis hableány
Ez már végképp elmehet csak egyszerű belemagyarázásnak. De mégis, nem hagy nyugodni a tudat, hogy mi van, ha szánt szándékkal rajzolták ilyenre azt a tornyot…vagy mit.

Eszeveszett birodalom
Áll a sátor… :))

Egy hivatalos, bájos rajz Mickey és Minnie egérről. Várjunk csak, hát az ott meg micsoda…

Aladdin
A film elején bemenekül az őrök elől egy lakásba, ahol 3 igen csinos hölgybe botlik. Egy marcona asszony ekkor kikergeti őt azzal a szöveggel, hogy itt bizony minden szolgáltatásért fizetni kell, és neki láthatóan nincs pénze. Hmm…

Hirdetés

Szólj hozzá!