13 hajmeresztő ötlet, ami csak első ránézésre tűnik teljesen őrültnek

Hirdetés


‘Ha működik, akkor az nem hülyeség’ – tartja az örök érvényű mondás, és tényleg: ami első ránézésre baromságnak tűnik, de kipróbálva igenis működik, akkor az az ötlet valójában zseniális. Mint ahogyan a zsenit is csak egy hajszál választja el az őrülttől, ez ugyanígy igaz a hajmeresztő ötletekre. Döntsétek el ti, hogy melyik kategóriába tartoznak, illetve azt, hogy ki meritek-e őket próbálni, mi mindenesetre elmentjük őket későbbre, biztos ami biztos! :D

A pizza finomabb, ha egy kevés vizet permetezünk rá sütés után. Ha mikrohullámú sütőben melegítjük a pizzaszeletünket, akkor egy, a tetejére helyezett nedves papírtörlőkendő is elképesztő változást eredményezhet

Stresszes vagy? Próbáld ki a macska relaxációt: vigyünk magunkkal egy lepedőt a kertbe, feküdjünk le rá, nyújtózkodjunk és 10-15 percen keresztül élvezzük a napsütés jótékony erejét. A végére szinte új emberek leszünk.

Tegyünk sós mogyorót a kólába. A mogyoró kellemes sós íze és a kóla édessége együtt tökéletes párost alkot.

Mindenkiből eleged van? Válts zoknit. Kutatások kimutatták, hogy a friss zokni felhúzása elképesztő mértékben képes csökkenteni a stresszt.

Hirdetés

Elfelejtetted a szót? Ismételd magadban az abc-t. Segíteni fog

Fáradt vagy? Ne kávét igyál. Zuhanyozz le.

Megfázás? Kóla+gyömbér- melegítsd fel a mikróban.

Gyors és hatásos feltöltődésre, pihenésre vágysz? Használd a nyakmasszírozót a füleiden! Állítólag az sem baj, ha a masszírozó zajosabb a kelleténél, ez ugyanis csak növeli a hatásfokát.

Vanília fagyi és szójaszósz?! Első hallásra meglehetősen bizarr párosításnak tűnik, de az emberek, akik kipróbálták, csak jókat mondtak róla. Ha bejött a vaníliafagyi és szójaszósz kombó, akkor érdemes lehet kipróbálnunk a balzsamecetes vaníliafagyit is.

A só segíthet a fokhagyma szagú kéz megtisztításában

Tegyél mályvacukrot a burgerbe. Finomabb lesz.

A gyümölcsökre (dinnyefélék, alma, körte, citrusfélék) szórt sótól édesebbnek érezzük őket, míg a kávéba szórt só tompítja annak keserűségét.

Hirdetés

Szólj hozzá!