13 eset, amikor a rendőrök zseniális humorral kezelték a helyzeteket

A rendőrök is emberek, sőt gyakran igen viccesek! Amellett, hogy szigorúan szolgálnak és védenek, ők sem vetik meg a humort. Ebben az összeállításban a rendőrök emberi oldalát mutatjuk be nektek!

Hirdetés


1. Egy ijesztő üzenet a szülőknek

“Csetelni kezdtem egy helyi zsaruval, és megkérdeztem tőle, hogy kéne a szüleim tudtára adni, hogy jól telik az első napom az egyetemen. Aztán megcsináltuk ezt a fotót:”

2. Az állatbarátok

Kiszökött a leguánom a hátsó ajtón. A rendőrség megtalálta. Be kellett mennem érte az örsre és ez a látvány fogadott:

3. Akik feltalálják magukat

“A tüntetés elmaradt a hó miatt, de a kirendelt rohamrendőrök feltalálták magukat, hogy eltöltsék az időt:”

Hirdetés

4. A közösségi média legjobbjai

A következő képet a Queenslandi rendőrfőkapitányság tette ki a Facebookra. A képen a rendőrkutyák következő generációjának egyik reménybeli tagja áll. Mit áll, pózol, mint egy popsztár. A képhez azt írták, hogy Maisie gyakorolja az “új hős-pózt”.

5. A gyerekek kedvencei

A következő képet a surrey-i rendőrök posztolták: éppen egy kisfiúnak váltották valóra az álmát azzal, hogy meglátogatták. A kisfiú egy olyan fotót is kapott, amin úgy tűnik, Darth Vaderként, azaz a sötét nagyúrként tartja a levegőben a kopókat, az erő használatával.

6. Akiknek van önkritikája

Talán nincs elterjedtebb, egyetemesebb sztereotípia, mint hogy a rendőrök szeretik a fánkot. Amúgy mi is nagyon szeretjük, főleg a csokiszóratosat. Nem azt, amelyik teljesen csokiba van mártva, inkább azt, amelyik szórattal van bevonva. Na, de a rendőrök örülnek az állandó fánkozós-cikizős poénoknak? Aligha. És a jófej rendőrök, például a kaliforniai Lincolnban dolgozók mit csinálnak? Saját magukat cikizik. És milyen jól!

7. Divatdiktátorok

A kanadai Montreal zsarui nemrég kicsit összezörrentek a városvezetéssel az egyenruhát illetően, ezért egyik napról a másikra megtagadták a nadrágok viselését. A vita rendeződéséig néhány jóhumorú kopó így ment dolgozni:

8. Közösségi média + kutyák = biztos siker

Az ausztráliai Új-Dél-Wales rendőrei is nagyon érzik a közösségi médiát: kitették ezt a kutyust (aki amúgy elkóborolt) ezzel a szöveggel:

– Szeretnék jelenteni egy eltűnt gazdit!

– Mikor tűnt el?

– 12 másodperce.

Utalva ezzel a kutyák csodás természetére, miszerint annyira kötődnek a gazdáikhoz, hogy azok távozása után legszívesebben 12 másodperc múlva már hívnák a zsarukat.

9. Az oltások mesterei

“Emlékezz arra, hogy több biztonsági övet és kevesebb sminket kellene viselned” – írta a hawthorne-i rendőrség a Twitterre.

10. Kétszer is meggondolod

“Lefoglalva egy helyi drogdílertől” – írta a rendőrségi Hummerre egy amerikai kapitányság. Jó kis fricska.

forrás

Hirdetés

Szólj hozzá!