10 női név, amit tudat alatt imádnak a férfiak

Hirdetés


Gondoltad volna, hogy vannak olyan nevek, amelyek a szokásosnál jobban felkeltik a férfiak figyelmét? Ez valószínűleg annyira nem is meglepő, hiszen a nők is bizonyos férfi utóneveket jobban szeretnek, mint a többit. A különleges csengésű, misztikusabbnak hangzó, vagy izgalmas kalandokat ígérő nevekre a férfiak sokkal jobban felfigyelnek, persze ez csak egy plusz extra és valószínűleg nem név alapján választ párt senki sem, de ha már tetszünk valakinek, az átlagnál vonzóbb nevünk nyomhat a latban. :)

1. Izabella

Ezt a nevet a férfiak akkor szeretik, ha az teljes egészében ki van mondva. Amennyiben csak annyi hangzik el, hogy Iza, már nem annyira nőies és vonzó a férfiak számára.

2. Heléna

Nagyon sok férfi nem tudja megmagyarázni, hogy miért részesítik előnyben a Heléna nevet. Elképzelhetőnek tartják, hogy valahogy a történelemhez van köze.

3. Olívia

Eme nevet az egzotikus ünnepekkel társítják össze, ezen kívül pedig az olajfa szóból ered. Walesben például a legnépszerűbb női nevek között volt 2006-ban és 2009-ben.

4. Alexandra

Állítások szerint az ilyen névvel rendelkező nők nagyon hevesek, illetve megközelíthetetlenek, ami köztudott, hogy nagyon imponál a férfiaknak.

Hirdetés

5. Maja

A Maja egy nagyon nőies és finom név, ami igencsak felkeltette a férfiak figyelmét. Az ilyen nevű nőket kedvesnek és aranyosnak gondolják.

6. Júlia

A Júlia név a melegségre, szeretetre és odaadásra emlékeztet bennünket. Ez elképzelhető, hogy a Rómeó és Júlia című romantikus műnek köszönhető.

7. Veronika

Ez egy nagyon elegáns és vonzó név, amit a férfiak előnyben részesítenek.

8. Rose

Valószínűsíthető, hogy a Titanic című filmnek köszönhető, hogy a Rose név olyan felkapott lett a férfiak körében. Ezen kívül a rózsát tartják a világ legszebb virágának, miért ne lehetne egy ilyen nevű hölgy a világ legszebb nője is.

9. Zoé

A különleges csengésű név manapság egyre gyakoribb.

10. Anasztázia

Ez egy nagyon ritka ugyanakkor nőies név, ami vonzza a férfiakat. Olyan különleges, hogy sok királyi családban volt ilyen nevű hercegnő.

Hirdetés

Szólj hozzá!