10 dolog egy női ruhatárban, amitől beindulnak a férfiak

Hirdetés


Az első benyomás mindig fontos, bármennyire tagadjuk. Itt nem a divat szeretetére, követésére gondolunk, hanem arra a plusz információra amit öltözködésünkkel üzenünk a másik nem felé.Most azt vizsgáljuk meg , hogy egy üzenet mennyire kölcsönös és egyertélmeű, nézzük meg a férfiak , milyen üzeneteket  akarnak kapni, azaz  mit imádnak a női divatban, melyek azok az apróságok, amire magad se gondolnál mégis beindítják a másik nemet:

Kánikula ruha

A lágy esésű ruhadarab remekül mutatja és a megfelelő helyeken takarja a női vonalainkat. Ez az oka annak, hogy a férfiak bátrabban kezdeményeznek beszélgetést, hiszen lehetetlen ellenállni egy olyan nőnek, akinek a szoknyája meglibben a kánikula szellőjében.

Szűk szárú farmer

Ez a típusú nadrág vékonyabbnak láttatja a testünket, hosszabbnak a lábainkat és felfedi nőies vonalainkat. Sokkal elegánsabb, mint a leggings, mert a farmer vastagabb anyaga tökéletesen elfedi a bőr egyenetlenségeit. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy nagyon könnyen lehet kombinálni felsőkkel és kiegészítőkkel.

Kötött pulóver

Azok közül is a túl méretes szabásúak, melyektől megjelenésünk érzéki lesz. A viselésekor megjelenésünk harmóniát sugároz és azt az üzenetet küldi kifelé, hogy bátran viselünk kényelmes ruhákat, szűk darabok helyett.

Sportos összeállítás és copf

Hirdetés

Már maga a tény, hogy egy lány szeret sportolni vonzóvá teszi őt a férfiak számára, mert így azt üzeni, hogy barátságos és megközelíthető. Ugyan ez vonatkozik a copfra is, mert a kiengedett haj vitathatatlanul gyönyörű, de a felfogott hajnak is megvannak az előnyei. Legfőképpen azért ajánlatos így viselni a hajunkat, mert így láthatóvá válik a nyakvonal és a váll.

Felvágott szoknya

Mindannyian jól ismerjük a mondást, hogy a nőknek sejtelmesnek kell maradni. Erre a legjobb mód a magasan felvágott szoknya, mely látni engedi a combokat és sokkal nagyobb figyelmet kap, mint bármelyik miniruha.

Baseball sapka

Egyes nőkkel a baseball sapka csodát tehet. Ha felveszed, nyugodt, sportos, magabiztos és ami a legfontosabb, természetes benyomást keltesz. Tehát, ha eddig szkeptikusan tekintettél a baseball sapkára, és csak akkor vetetted elő, amikor el kellett rejteni a hajad, mert nem volt olyan állapotban, akkor érdemes újra átgondolni.

Magas derekú farmer

A derék kiemelésével alakunk sokkal arányosabbnak és nőiesebbnek tűnik. Ez a fazon abban is segít, hogy a csípőnket jó fényben tüntessük fel. Remek választás azoknak, akik nem szeretik a szűk szabású farmert.

Klasszikus fehér ing

Ez a ruhadarab harsány elemek nélkül (rojtok, fodrok, szegecsek) tökéletes választás azoknak, akik elegáns, de elérhető nőként szeretnének feltűnni. Kombinálhatjuk farmerrel és szoknyával egyaránt.

Ceruza szoknya

Magassarkú cipővel kiegészítve a nők ebben a ruhadarabban lágy és csábító megjelenést kapnak. A derékvonal kiemelésétől optikailag formázhatjuk alakunkat.

Bónusz

Tartsuk észben, hogy a kevesebb néha több! Vagyis a fedetlen bőrfelület a nyak és a váll vonalában maradjon. Alkalmazzuk a fent is említett ízléses villantós technikákat, ahelyett, hogy figyelemfelkeltés céljából olyasmit öltenénk magunkra, ami közönséges hatást kelt!

Hirdetés

Szólj hozzá!